FOTBAL  »  LIGA 2  »  AEROSTAR BACĂU - RAPID 2-3

Mihai Iosif, interviu savuros după victoria Rapidului de la Bacău: „Sunt de tricou, manta nu am”

Mihai Iosif, antrenor interimar Rapid
Mihai Iosif, antrenor interimar Rapid

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 noiembrie 2020 13:24 / Actualizat duminica, 22 noiembrie 2020 13:25

Mihai Iosif (46 de ani), antrenorul lui Rapid, a oferit o nouă serie de declarații savuroase, de data aceasta la finalul meciului câștigat de giuleșteni la Bacău, 3-2 cu Aerostar. 

Rezultatele etapei #13 și clasamentul din Liga 2

Rapid a obținut o victorie importantă, deși a jucat mai bine de 60 de minute în inferioritate numerică, iar cele 3 puncte adunate au urcat-o pe locul 4 în Liga 2. Succesul l-a entuziasmat pe antrenorul interimar Mihai Iosif, care a oferit un interviu în stilu-i caracteristic.

Mihai Iosif: „Atmosferă extraordinară, pe stilul Rapidului”

„Mai am un pic de glas. A fost foarte greu, cum am și anticipat. Un meci de suferință, început perfect, 2-0, dar apoi probabil am avut impresia că meciul este ușor. Știam că vom întâlni o echipă care-și va dori la fel de mult victoria. Ne bucurăm să o ținem tot așa, am intrat în zona playoff-ului și sperăm să urcăm cât mai sus. 

Atmosfera este extraordinară, pe stilul Rapidului. Băieții sunt descătușați, victoriile aduc victorii și zâmbete, un zâmbet pe care îl au toți suporterii noștri, cărora le mulțumesc că sunt alături de mine, de noi. Hai Rapid! Momentan suntem pe 4, o luăm step by step. V-am spus că sunt de tricou, am tricoul pe mine, manta nu am

Trăim clipele frumoase și facem tot ce putem pentru Rapid. Noi, cei cu sângele vișiniu, suntem bucuroși să lucrăm la acest club și intensitatea emoțională face diferența”, a declarat Iosif, la microfonul Digi Sport. 

La finalul meciului din etapa trecută, câștigat de Rapid cu U Cluj, Iosif l-a citat pe poetul roman Quintus Horatius Flaccus, unul dintre cei mai importanți din secoul I.

Clasament Liga 2:

Citește mai multe știri din Liga 2:

Fanii Petrolului au ajuns la capătul răbdării: „Vom lua clubul înapoi din mâinile acestor afaceriști” + Reacția lui Viorel Moldovan după înfrângerea cu ASU Poli

Fostul primar Dan Tudorache, despre situația de la Rapid: „Am auzit că sunt ceva probleme”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
dodo001
dodo001  •  22 Noiembrie 2020, 14:42

La ce lot de jucatori are Rapid, se vede ca e mâna antrenorului la jocul si rezultatele echipei. Un nume de urmarit de aici inainte. Felicitari Mihai Iosif!

853246084756615
Marcel Popa  •  22 Noiembrie 2020, 14:39

"Este un monument de cultura" acest om cu repicile lui.Ma bucur mult si cred ca Rapid a gasit omul care sa-i readuca in liga 1. Singurii impotriva tuturor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează