FOTBAL  »  LIGA 2  »  PREZENTARE

VIDEO Fără precedent! Momente inedite la prezentarea oficială a lui Mihai Iosif » Cu cine s-a trezit lângă el

Ciprian Danciu îi oferă lui Mihai Iosif fularul cu însemnele clubului +6   FOTO
Ciprian Danciu îi oferă lui Mihai Iosif fularul cu însemnele clubului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 octombrie 2022 17:45 / Actualizat miercuri, 19 octombrie 2022 18:00

Mihai Iosif (47 de ani) a avut parte de o prezentare inedită la divizionara secundă Minaur Baia Mare.

Prezentarea oficială a lui Mihai Iosif a avut loc pe stadionul din Baia Mare, într-un cadru restrâns. Primarul Cătălin Cherecheș a deschis conferința la care au mai asistat directorul tehnic Vasile Miriuță, dar și fostul antrenor Ciprian Danciu, cel pe care Iosif l-a înlocuit!

Chiar Danciu, omul dat afară și înlocuit de „Miță”, a fost cel care i-a înmânat succesorului său fularul cu însemnele clubului: „Las în locul meu un om cu experienţă, care a fost adus pentru calităţile sale ca om şi antrenor. A făcut lucruri extraordinare cu Rapid şi îi urez multă baftă”.

VIDEO Mihai Iosif, prezentat la Minaur de omul pe care l-a înlocuit 

Mihai Iosif, primele declarații ca antrenor la Minaur Baia Mare

„Am venit în urma discuţiilor avute cu domnul primar. Ne dorim toţi să jucăm la mare, adică să atacăm promovarea sezonul viitor. Tot oraşul trebuie să-i mulţumească fostului antrenor, care a făcut un lucru extraordinar promovând echipa.

Am avut o discuţie personală cu el şi vreau să ştie tot oraşul că durererea pe care o are în suflet îl va măcina toată viaţa. E echipa lui de suflet şi îl va urmări.

+2 FOTO

Ce m-a făcut să vin aici este dorinţa de a promova sezonul viitor. Noi şi toţi cei din conducere trebuie să creăm o emulaţie în Baia Mare, ca atunci când joacă echipa să fie o sărbătoare în oraş.

Nu am ce promisiuni să vă fac. Eu şi cei de lângă mine vom da 100%. Cei care nu vor corespunde, în primul rând din punct de vedere uman, nu vor merge mai departe la drum cu noi. Pentru mine, lucrul ăsta înseamnă să fii devotat şi să-ţi aperi aproapele”, a declarat Mihai Iosif în momentul prezentării. 

După 10 meciuri, Minaur Baia Mare este pe locul 16, cu 9 puncte (2 victorii, 3 egaluri, 5 înfrângeri). Antrenorul va debuta pe banca formației din Baia Mare în Cupa României. Minaur joacă împotriva lui FC Argeș joi, 20 octombrie, de la 15:30.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Meciul dintre Metaloglobus și Dinamo nu se va disputa în București: decizia luată de gazde
dinamo
Meciul dintre Metaloglobus și Dinamo nu se va disputa în București: decizia luată de gazde
Fiecare cu meciul lui » Eugen Trică și Dorinel Munteanu, concluzii total diferite: „Nu le-am dat nicio șansă!” / „Am presat tot timpul!”
Oțelul - Chiajna 1-0
Fiecare cu meciul lui » Eugen Trică și Dorinel Munteanu, concluzii total diferite: „Nu le-am dat nicio șansă!” / „Am presat tot timpul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
nicto
nicto  •  20 Octombrie 2022, 10:56

toti primarii fac circ, se cred patroni la echipa... pe Danciu l-au umulit... asa se va intampla si cu Iosif.. echipa e de B spre C iar primaria e mai interesata de hadbal...

atac_s
atac_s  •  19 Octombrie 2022, 20:03

Omul nu minte, anul viitor când o să fie Minaur în liga a 3-a, va ataca promovarea. Ce e greșit aici? Mult succes!

dinamo100
dinamo100  •  19 Octombrie 2022, 19:54

O alegere nepotrivita! E drept ca M Iosif a promovat cu Rapid, dar Minaur e foarte diferita de Rapid. Ideea fluturata ca anul viitor Minaur vrea sa promoveze nu se bazeaza pe nimic, Minaur nu are bani, se va bucura daca se mentine in Liga 2. Iar M. Iosif nu e mare vrajitor, hai sa fim seriosi.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează