FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

MM Stoica, după ce a văzut galeria Stelei cu Petrolul: „Echipa e o glumă proastă” » Opinie categorică: „Acolo e publicul numărul 1”

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 aprilie 2022 20:53 / Actualizat sambata, 02 aprilie 2022 21:24

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, nu a fost impresionat de galeria pe care CSA Steaua a avut-o în victoria cu Petrolul, 2-1.

Oficialul echipei patronate de Gigi Becali a considerat că cei 6.000 de fani ai Stelei au venit ca urmare a adversarului puternic. Ulterior, MM a criticat și proiectul CSA Steaua.

Show în Ghencea! Ultrașii Stelei, scenografie 3D spectaculoasă: „Vrem Steaua în A!”
CSA STEAUA - PETROLUL
Show în Ghencea! Ultrașii Stelei, scenografie 3D spectaculoasă: „Vrem Steaua în A!”

Mihai Stoica mesaj dur pentru CSA Steaua: „E o glumă de echipă”

„Au fost fani pentru că era meci cu Petrolul. Dacă ar fi cum se dau ei, veneau și la meciurile cu Slobozia.  Stai liniștit, că nu există...

Echipa e o glumă proastă a unora. În loc să aibă grijă de militarii români care mor în accidente aviatice sau în camioane fără frâne, ei bagă banii noștri într-o echipă de fotbal care nu are nicio perspectivă, niciun viitor. Echipa speră într-o altă decizie anapoda a Instanței”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

„UTA are cel mai frumos public”

MM Stoica, după ce a văzut galeria Stelei cu Petrolul: „Echipa e o glumă proastă” » Opinie categorică: „Acolo e publicul numărul 1”

Oficialul de la FCSB s-a declarat impresionat de publicul pe care UTA îl are la meciurile la Arad.

„Publicul de la Arad e de departe numărul 1 din România. N-am mai văzut public ca la Arad. Am mai văzut public, dar care te înjură”, a adăugat MM Stoica.

VIDEO Steliștii au sărbătorit alături de fani victoria cu Petrolul

Citește și

Mihai Stoica, dezvăluiri despre Gabi Iancu: „Strâmba din nas” » De ce nu a reușit să se impună la FCSB

„Cu câți bani ai rămas după cariera de fotbalist?” » Partea a doua a interviului de colecție cu Bănel Nicoliță: „Mai am un singur prieten”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (107)
kuba
kuba  •  03 Aprilie 2022, 14:30
Postat de c23655 pe 03 Aprilie 2022, 10:17

E prea prost să înțeleagă că dacă FCSB e clonă, atunci și FCU e o clonă. FCSB are și continuitatea, FCU e altă societate înființată după cea falimentată.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

123812796908034
Dan Pan  •  03 Aprilie 2022, 14:19

Gluma nu gluma dece sa fie ținută din bani publici dece pe cine interesează aceste prostii armata nu are altceva de făcut dece bani publici să ducă iei banii de acasă cine acești foști fotbaliști mediocri de îs antrenori conducători rugam instituțiile statului sa taie acest buget pentru acești aveniti steaua a fost vândută o data de câte ori să se tot vândă guvernul României opriți aceasta risipă armata la apărare îi zero și mai vreți să intre rezerviști vom intra și vom face dreptate

right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  03 Aprilie 2022, 11:39
Postat de Radulescu Horatiu pe 03 Aprilie 2022, 09:17

Hai să spun ceva,chestia cu 8 mii de spectatori este o vrăjeală aruncată de un comentator TV.Eu am fost la meci și îți spun sincer n-au fost mai mulți de 6000 dintre care vreo 2500 erau în Peluza Sud,iar suporteri petroliști cu indulgență au fost 1000,mai degrabă vreo 850.Pe la tribuna 1 să mai fi fost 200 de petroliști că i-am văzut că s-au bucurat la gol.Eu țin cu FCSB,deci n-am nicio treabă cu echipa voastră clonată.Ca mine să mai fi fost care au venit de curiozitate.Un lucru este clar deși am încercat să țin cu Petrolul ceva m-a oprit s-o fac și recunosc că m-am bucurat că a câștigat CSA.Scenografia din Peluza Sud de după programul pirotehnic al găzarilor a fost superbă.Am fost pentru prima oară pe acest stadion,recunosc am avut emoții,dar din păcate nu este casa mea.Mă simt mai bine pe Național Arena.Acustica stadionului este una proastă,dar nu înțeleg de ce?!

Ca au fost 8000, ca 6000, putin important. Oricum presa da informatii proaste. Ia ca punct de reper Romania vs Grecia. Doua zile a anuntat presa ca meviul va fi sold out, au fost vreo 20.000. Oricum, cine era atat de interesat de asistenta, se putea uita dupa minutul 1 la turnicheti si vedea numarul de intrari. Ideea este ca Steaua are mai multi fani in deplasare decat unele echipe din liga 1, acasa. Acest aspect este grav pentru fotbalul romanesc si cine il conduce. Sunt 5-6 echipe care in mod constant aduc suporterii la stadion, iar 30% din ele sunt in liga 2. Steaua, Dinamo, Rapid, U Cluj, Petrolul, Sepsi, UTA, Farul si FC Arges. FCSB si CFR intra in categoria echipelor care aduc atunci cand este un meci important, in rest vin putini suporteri comparativ cu cati fani au. Intorcandu-ma la Steaua, este o problema cu suporterii pe stadion datorita marketingului, a dreptului de promovare si a fost in trecut cu restrictiile de covid. Chiar si asa.. cate echipe din liga 1 au peste 1000 de abonati si 1500-2000 de fani in deplasare?

Vezi toate comentariile (107)
Comentează