FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, dezvăluiri despre Gabi Iancu: „Strâmba din nas” » De ce nu a reușit să se impună la FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 aprilie 2022 20:18 / Actualizat sambata, 02 aprilie 2022 20:27

După FC Voluntari – Farul 1-0, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a vorbit despre Gabi Iancu (27 de ani).

Oficialul roș-albaștrilor a explicat de ce extrema nu a avut un randament mai bun în tricoul celor de la FCSB, pentru care a jucat între ianuarie 2013 și august 2015.

Gică Hagi nu-și menajează jucătorii după încă un eșec în play-off: „Lipsă de calitate! Lenți și previzibili”
VOLUNTARI - FARUL 1-0
Gică Hagi nu-și menajează jucătorii după încă un eșec în play-off: „Lipsă de calitate! Lenți și previzibili”

Mihai Stoica explică de ce Iancu nu a reușit la FCSB

„Pe Iancu l-a tot reparat Hagi, El s-a vândut doar de la echipa lui Hagi. La noi a făcut două meciuri bune, dintre care unul cu Stromsgodset, când a dat un gol cu dreptul, în vinclu.

Cum l-am văzut eu pe Iancu la noi? Mi-a plăcut foarte mult. El, născut în 1994, și Stanciu, născut în 1993, erau singurii tineri din echipa lui Reghecampf. Erau cei mai buni la antrenamentele și testele lui Neubert.

În partidele amicale, Stanciu era bine, Iancu nu prea. L-am întrebat ce se întâmplă, pentru că el se antrena foarte bine. I-am zis «Mișcă-te mai mult. Uită-te la Rusescu». El strâmba din nas. Se gândea «Mi-l dă exemplu pe Rusescu, care e inestetic?». Dar Rusescu mereu căuta spațiile libere. Iancu avea execuții, dar aștepta mingea prea mult, era prea static. I-am zis să se miște mai mult, dacă vrea să aibă ocazii”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

La FCSB, Iancu a bifat 81 de partide, în care a marcat de 16 ori.

Trebuie să jucăm miercuri cu Dinamo Kiev. Nu se va mai juca. Cei de la Dinamo Kiev abia au venit și noi chiar vrem să fie un meci. Vom juca la o dată pe care o vom stabili cu Mircea Lucescu. Jucătorii nu prea erau pregătiți. Se vor antrena și probabil meciul va fi în ultima parte a lunii aprilie. E o datorie de a ne ajuta frații. Suferă și e normal să fim lângă ei. Poate acum se va juca pe Arena Națională. Mircea Lucescu a zis că ar juca un meci și noi am spus că am fi dispuși pentru orice dată 
– Mihai Stoica la OrangeSport

VIDEO Totul despre FCSB – CSU Craiova

Citește și: 

„Cu câți bani ai rămas după cariera de fotbalist?” » Partea a doua a interviului de colecție cu Bănel Nicoliță: „Mai am un singur prieten”

Florinel Coman, mesaj încurajator pentru fanii FCSB înainte de derby-ul cu Craiova: „Simt că pot reveni la forma de înainte”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
kikostel
kikostel  •  03 Aprilie 2022, 11:40

MM insistă pe ideea că el nu e doar postac, vezi doamne el îi învață pe fotbaliști cum să joace. Deci el e manager general și profesor! Minunat om! Așteptăm cu interes articole în care MM are idei de pregătire fizică și tehnico-tactice, apoi că e, de fapt, nutriționistul echipei și psihologul jucatorilor, ba chiar că e un vindecător!

108779877311497
George Ionescu  •  03 Aprilie 2022, 10:51

gabi iancu e meserias...

balotelli
balotelli  •  02 Aprilie 2022, 21:55
Postat de balotelli pe 02 Aprilie 2022, 21:50

Așa era și MM acum 8 ani. "Strâmba din nas" când îi venea rândul la curățenie în celulă și "căuta mereu spațiile libere". Așa a ajuns să antreneze echipa penitenciarului, experiență care avea să-i fie utilă mai târziu, în cariera de analist.

Păi cum ați moderat comentariul? Că n-ați șters nimic și n-ați pus nicio margaretă! Sau se consideră din start că orice comment al meu e ofensator?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează