FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

EXCLUSIV Amicalul FCSB - Dinamo Kiev se amână

Mircea Lucescu +6   FOTO
Mircea Lucescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 aprilie 2022 18:45 / Actualizat sambata, 02 aprilie 2022 19:02

Partida amicală FCSB - Dinamo Kiev, care trebuia să aibă loc miercuri, pe stadionul „Arcul de Triumf”, se contramandează.

Jucătorii lui Dinamo Kiev sunt pe de o parte nepregătiți, iar pe de alta stresați de ce se întâmplă în Ucraina și au refuzat pe moment să joace.

După cum a aflat GSP.ro, în exclusivitate, meciul se va juca cel mai probabil spre finalul lunii aprilie.

Toate încasările aferente partidei, indiferent la ce dată se va juca, vor fi direcționate pentru ajutorarea victimelor războiului din Ucraina.

Delegația celor de la Dinamo Kiev a ajuns vineri seară în România. Fotbaliștii au fost însoțiți de familii, chiar și de animalele de companie. Aproape 60 de persoane au fost primite la Botoșani de finanțatorul Valeriu Iftime, care a organizat o masă la restaurantul pe care îl deține la marginea orașului. 

+2 FOTO

După cină, ucrainenii s-au îndreptat către Iași, loc unde s-au cazat temporar.

Dinamo Kiev, campanie pentru ajutorarea Ucrainei

Echipa antrenată de Mircea Lucescu vrea ca în lunile următoare să joace mai multe partide amicale cu formații importante. Astfel, ucrainenii vor să informeze comunitatea internațională despre războiul din Ucraina, iar banii obținuți din urma amicalelor să fie donați pentru ajutorarea țării.

Printre posibile adversare ale lui Dinamo Kiev se numără echipe precum FCSB, Borussia Dortmund, PSG, Legia Varșovia, Barcelona, ​​Milan, Benfica, Ajax, Sporting Lisabona sau Basel.

Între timp, Dinamo Kiev a aflat că ar putea cuceri titlul dacă sezonul nu mai poate fi reluat din cauza războiului. În acest caz, s-ar ține cont de rezultatele înregistrate după prima jumătate a campionatului.

Citește și alte știri de actualitate:

Ce a pățit „marele trădător al Ucrainei”, la scurt timp după ce a devenit persona non grata în țara sa

„Primesc și eu alertele de bombardament, mi se face frică” » A rupt contractul cu echipa din Rusia și acum se antrenează cu Manchester City!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
ioan1964
ioan1964  •  03 Aprilie 2022, 13:14

poate vor sa joace si cu UTA! Stadionul din Arad A fost aproape plin si la meciul cu copiii Mediasului! Sa vedeti sambata seara cu rapid sigur stadionul va fi sold-out! HAIDE UTA,UTA,UTA!

rilu
rilu  •  02 Aprilie 2022, 19:49

Mai au chef aia din Ucraina de fotbal?

borat.
borat.  •  02 Aprilie 2022, 19:48
Postat de vasileroaita pe 02 Aprilie 2022, 19:42

Dinamo Kiev vrea sa joace cu echipe importante, nu cu FCSB.

Te oftici ca nu vrea nimeni cu kfr? Au ales FCSB, langa nume precum Barcelona, Milan, Ajax, PSG, Benfica.. nu mai plange!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează