FOTBAL  »  LIGA 2  »  MINAUR BAIA MARE

EXCLUSIV „Dacă Dinamo are șanse la play-off, nici noi n-am renunțat” » Căpitanul speră la un miracol în ultimele 7 etape din Liga 2

Articol de - Publicat marti, 01 noiembrie 2022 18:40 / Actualizat marti, 01 noiembrie 2022 19:26

Columbianul Jhon Mondragon, apărătorul de 27 de ani al celor de la Minaur Baia Mare, susține că echipa sa va lupta pentru un miracol: să prindă Top 6 în ultimele 7 runde ale sezonului regulat.

Jhon Mondragon este căpitanul celor de la Minaur Baia Mare și este curajos în declarații. Columbianul a mărturisit că ardelenii vor lupta până la capăt cu gândul că ar putea prinde miraculos un loc de play-off, când au mai rămas șapte etape de disputat din sezonul regulat. 

În acest moment, formația apărătorului este pe locul 14, la 8 puncte de Poli Iași, formația ce ocupă ultimul loc de play-off.

Dinamo intră pe „Arcul de Triumf”! Primul meci intercluburi pe noul stadion din Capitală
DINAMO - SEPSI OSK
Dinamo intră pe „Arcul de Triumf”! Primul meci intercluburi pe noul stadion din Capitală

„Așa cum și Dinamo afirmă că luptă pentru play-off, și Baia Mare își joacă până la capăt șansa de a ajunge în play-off, pentru asta luptăm. 

Eu am venit la Minaur pentru a ajunge la cel mai înalt nivel, este un obiectiv clar, îmi doresc să joc în prima divizie", a declarat columbianul pentru Gazeta Sporturilor. „Câinii" lui Ovidiu Burcă sunt pe locul 11, la 4 puncte de play-off.

Jhon Mondragon: „Niciodată n-am alergat atât de mult ca aici"

Sud-americanul a mai evoluat pentru Petrolul Ploiești și Gloria Buzău, înainte de a semna cu echipa pregătită acum de Mihai Iosif. 

„Până să sosesc aici, știam că România a avut cluburi importante pe continent. Apoi când eu m-am născut, în acel an, 1994, a evoluat cu o mare generație contra țării mele. Mi-am făcut prieteni români aici, sunt onorat să împart vestiarul cu oameni buni. 

Am fost impresionat de modul de a pregăti echipele și cred că niciodată, până când am venit în această țară, în septembrie 2020, nu am alergat atât de mult", s-a amuzat Mondragon. 

El a mai jucat în Spania, la juniorii Osasunei, apoi în Mexic (Puebla FC), în Columbia (Leones FC) și în Peru (Sport Boys).

2 goluriîn 13 meciuri a adunat Mondragon pentru Minaur în actuala ediție, în L2 și Cupa României

România îmi dă o stare de bine. Din prima zi am fost surprins, pentru totdeauna. România este o țară de vizitat, s-o descoperi. Acum, la Baia Mare, mă simt foarte fericit, este un oraș liniștit și foarte bun pentru trăit. E o țară unde este veselie, oamenii se bucură de viață.

Am fost în multe locuri din țară, am locuit în diverse zone, dar cel mai bine mă simt în Baia Mare. Îmi plac oamenii. Îmi place că sunt calmi. Sunt eu columbian, sud-american, însă prefer viața simplă și așezată.

Românii sunt frumoși, au caracter puternic și sunt oameni veseli. Sunt genul de oameni pe care ți-i dorești aproape, alături, vecini chiar!

- Jhon Mondragon, fundaș central Minaur

Citește și:

Suporterii și două personaje-cheie au achitat salariile restante de la Dinamo: „Nu a fost un secret”

Interviu cu Daniel Oprița, după „blackout-ul” Stelei din week-end: „Am curajul să spun ce-mi doresc!” + Ce le reproșează și acum jucătorilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
miciBIO
miciBIO  •  01 Noiembrie 2022, 22:22

Băimărenii sunt chiar oameni mișto, maramureșenii, jos pălăria!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează