FOTBAL  »  LIGA 2  »  SCANDAL

EXCLUSIV Tratamentul incredibil la care e supus de conducere căpitanul și golgheterul echipei, neplătit de 3 luni: „Te antrenezi cu mine și cu asistenta până la finalul contractului”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2023 12:14 / Actualizat miercuri, 25 ianuarie 2023 13:57

Ciprian Stanciu (32 de ani), căpitanul de la Minaur Baia Mare, se află într-o situație complicată la formația din Liga 2.

Fotbalistul este neplătit de 3 luni, iar conducerea clubului încearcă să-l dea afară, supunându-l la un tratament incredibil.

Ciprian Stanciu a dezvăluit cum a decurs acel dialog halucinant între el și Vasile Miriuță, directorul tehnic al băimărenilor, la care a asistat și Vlad Ungureanu, antrenorul secund de la Minaur. Miriuță i-a repetat de mai multe ori, în timpul acelei discuții, că Minaur nu-i va plăti toți banii restanți. 

Corina Ungureanu, despre pictorialul nud: „Dacă nu o făceam, lumea nu știa că sunt și eu campioană mondială” » Ce spune după scandalul iscat în Japonia: „Atât ne-a dus pe noi capul!”
GSP LIVE
Corina Ungureanu, despre pictorialul nud: „Dacă nu o făceam, lumea nu știa că sunt și eu campioană mondială” » Ce spune după scandalul iscat în Japonia: „Atât ne-a dus pe noi capul!”

Ciprian Stanciu, dialog incredibil cu Vasile Miriuță: „Nu avem cum să îți dăm toți banii”

Ciprian Stanciu: „Bună ziua” 
Vlad Ungureanu (antrenor secund): „Bună ziua” 
Vasile Miriuță: „Buna ziua. Cipri, ai vorbit cu Fabian (n.r. - Florin Fabian, manager la CSM Satu Mare) și i-ai zis că nu te înțelegi cu noi?”
Ciprian Stanciu: „Da. I-am spus situația.”

Vasile Miriuță: „Trebuie să înțelegi că la echipa asta nu o să mai joci! Nu avem cum să îți dăm toți banii, pentru că nu suntem club privat ca să avem de unde să îți dăm 10.000 de euro.” 
Ciprian Stanciu: „Păi, v-am zis. Îmi dați din urmă ce am de luat, plec împrumut și îmi plătiți salariul până în vară, lunar.”

Vasile Miriuță: „Cipri, înțelege că nu avem cum să îți dăm toți banii. Și o să te antrenezi singur până la sfârșitul contractului”
Ciprian Stanciu: „Păi, de ce nu îmi trimiteți o foaie cu programul? De ce nu mă înștiințați?”

Vasile Miriuță: „Păi, nu suntem obligați. Nu ți-a trimis Vlad programul?”
Ciprian Stanciu: „Păi, eu vreau să mă pregătesc cu echipa. Să îmi trimită antrenorul principal programul.”

Vasile Miruță: „Nu suntem obligați. Ți-a trimis Vlad. Este totul legal. Oricum, nu mergi în cantonament. O să te pregătești cu mine și cu doamnă asistentă Laura. Poți să îți anunți avocatul.” 
Ciprian Stanciu: „De ce să nu merg în cantonament?” 

Vasile Miriuță: „Că așa vreau eu! Pot să îți fac referat pentru că nu ești pregătit și te chem de trei ori pe zi ca să te antrenezi. Spune «mulțumesc» că sunt băiat bun și nu fac asta”.
Ciprian Stanciu: „Mă chemați de trei ori pe zi pentru că sunt golgeterul echipei?” 

Vasile Miriuță: „Cipri, ți-am zis că nu mai avem nevoie de tine. Nu mai intri în vederile noastre! Am adus atacanți mai buni. Dacă nu vrei să pleci, îți plătim tot contractul lunar și te pregătești singur, până în vară. Îți spun de față cu Vlad. Este martor.” 
Ciprian Stanciu: „Ok. Asta este.”

Vasile Miriuță: „Oricum, dacă nu pleci acum, nu știu la vară cine te mai ia.” 
Ciprian Stanciu: „Mulțumesc că aveți încredere în mine.” 

Tratamentul incredibil la care e supus de conducere căpitanul și golgheterul echipei, neplătit de 3 luni: „Te antrenezi cu mine și cu asistenta până la finalul contractului”

Vasile Miriuță: „Îți spun așa cum îi spun copilului meu. Că și eu am copil de vârsta ta.” 
Ciprian Stanciu: „Mister, v-am spus în ce condiții plec.” 

Vasile Miriuță: „Treaba ta.”
Vlad Ungureanu: „În situația asta nu are nimeni de câștigat. Pierde și clubul, pierde și jucătorul.” 
Ciprian Stanciu: „Eu îmi asum.” 
Vasile Miriuță: „Vlad, eu nu am cum să îi plătească tot contractul. Clubul nu poate să plătească tot contractul.”

„Sunt căpitanul echipei. Am 50 de meciuri la echipă și 23 de goluri. Chiar nu merit așa tratament. Nu am fost amendat niciodată. Extrasportiv și sportiv nu au ce să îmi reproșeze. Nu înțeleg motivul. Suntem neplătiți de 3 luni, octombrie, noiembrie și decembrie scandența fiind azi”, a spus Stanciu pentru Gazeta Sporturilor.

De-a lungul carierei, Stanciu a jucat la formații precum Victoria Brănești, FC Botoșani, CS Afumați, Putnok (Ungaria), Pro Piacenza (Italia), Atletico Saguntino (Spania), Progresul Spartac și, din septembrie 2020, la Minaur Baia Mare.

Citește și: 

Dinamo - CSO Plopeni 1-1 » Roș-albii, aproape de un eșec în fața unei echipe din Liga 3: au egalat în prelungiri! + Un „câine”, accidentat grav: „Nu mai pot să calc!”

Dinamo - CSO Plopeni 1-1 » Roș-albii, aproape de un eșec în fața unei echipe din Liga 3: au egalat în prelungiri! + Un „câine”, accidentat grav: „Nu mai pot să calc!”

Playtech: PORECLA pe care indienii i-au dat-o Iuliei Vântur! Abia acum s-a aflat ce cred despre iubita lui Salman Khan. FOTO


Comentarii (16)
gigimarga2
gigimarga2  •  26 Ianuarie 2023, 21:41

Pentru cei care tot amintesc de AFAN. Nu mai trebuie sa aveti asteptari de la conducatorii unui SINDICAT FĂRA MEMBRI. Jucatorii romani nu sunt MEMBRI IN MOD OFICIAL fiindca nici unul din ei nu a semnat vreo cerere de inscriere in sindicat si nici nu platesc vreo cotizatie lunara asa cum ar fi normal. Un presedinte de sindicat NEALES DE CATRE NIMENI care a fost bagat la inaintare de Dumitru Costin pe considerente STRICT PERSONALE. Cei din AFAN mimeaza ,,lupta sindicala " la dorința expresa a celor din FRF care la rândul lor mimeaza democratia tolerând un sindicat fals, tocmai de frică sa nu cumva ca ,în lipsa acestuia ,să se coaguleze ÎN MOD NATURAL un sindicat adevarat cu lideri adevarati care sa ,,dea cu pumnul in masa " ( tactică de secu) Ati priceput ?

nicto
nicto  •  25 Ianuarie 2023, 19:44

In urma cu cativa ani a fost un baraj de promovare Baia Mare- Dej. S-a spus atunci ca baimarenii au incercat sa cumpere jucatorii dejului. Cine era atunci antrenor la Baia Mare? ... Mariuta ! A promovat el cu echipa? ... Nu. Asa ca mai bine sa treci la sefime... sa declari ca nu mai antrenezi intr-un fotbal infect .... sa fi aghiotant unui primar la fel de ..... Bravo Maruta !!! fotbalist de doi bani... antrenor zero... SEF... DA!

istet10
istet10  •  25 Ianuarie 2023, 17:45

Mizeria in care se afla jucatorul roman. Ei, cum de AFAN, FRF , nu observa aceste situatii?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează