FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA 1948

INTERVIU EXCLUSIV „M-aș bucura din tot sufletul să promovăm alături de Rapid” » Interviu cu Mircea Bornescu, team-manager FC U Craiova: ce le transmite suporterilor

FC U Craiova atacă promvoarea în prima ligă. Sursă foto: editie.ro
FC U Craiova atacă promvoarea în prima ligă. Sursă foto: editie.ro

Articol de - Publicat duminica, 11 aprilie 2021 13:20 / Actualizat duminica, 11 aprilie 2021 14:05

Mircea Bornescu (40 de ani), team-managerul celor de la FC U Craiova 1948, a acordat un interviu Gazetei Sporturilor, la o zi distanță după ce oltenii au învins-o pe ASU Poli cu 1-0 și au obținut prima victorie de la revenirea pe noul „Ion Oblemenco”. 

Pepe Bornescu a vorbit despre emoțiile din meciul de sâmbătă cu Poli, despre parada salvatoare a goalkeeper-ului Mario Enache, dar și despre șansele Craiovei la promovarea în Liga 1. Fostul portar al oltenilor susține că și-ar dori ca FC U Craiova să revină în prima ligă la braț alături de Rapid.

Mircea Bornescu, despre...

...victoria cu ASU Poli: „Aveam nevoie de această victorie pentru că ne așteaptă meciuri foarte grele și orice victorie e foarte importantă. Partidele sunt foarte echilibrate, toate rezultatele sunt 0-0 sau 1-0. Până în acest moment, nimeni nu s-a desprins la mai mult de un gol”.

...intervenția din final a portarului Mario Enache: „E un copil care muncește foarte mult la antrenamente. Suntem foarte bine acoperiți pe acest post. Mai e și Mogoșanu, mai e și Robert Popa, e și Taborda. Toți portarii care au evoluat au avut până acum evoluții încântătoare. Intervenția lui Mario Enache a făcut să rămânem cu toate punctele în cont”.

...despre promovarea în Liga 1: „Eu cred că avem un lot care să ne permită să sperăm la primele două locuri. E un lot valoros și foarte mare din punct de vedre numeric. Toți jucătorii care au venit de pe bancă au adus un plus. Eugen a simțit foarte bine echipa și jucătorii, iar schimbările făcute au adus un plus de fiecare dată”.

...despre revenirea pe „Oblemenco” și fani: „Suporterii sunt o parte importantă a acestui club. Eu știu ce înseamnă suporterii Universității Craiova la un meci important, știu ce atmosferă creează, dar peste tot e același lucru (n.r - meciuri jucate fără spectatori). Sper că din iunie vor încerca să dea drumul la spectatori. Avem mare nevoie de suporteri. Cu siguranță că, dacă îi aveam în tribune, aveam mai multe puncte în plus în clasament”.

...despre principala rivală din Liga 2: „În momentul de față, Rapid e principala contracandidată. M-aș bucura din tot sufletul ca noi și Rapid să promovăm în Liga 1. E nevoie în prima ligă de echipe de tradiție, cu suporteri care să creeze atmosfera de altădată”. 

VIDEO Ovidiu Stângă explică de ce nu a reușit la echipa lui Adrian Mititelu: „Infrastructura nu a fost favorabilă”

Citește și alte știri din Liga 2:

Fanii Petrolului, dezlănțuiți după o nouă înfrângere: „Gașcă de netrebnici! Ori ați vândut meciul, ori sunteți proștii ligii secunde”

VIDEO Dan Alexa, „trollat” de un copil în tribunele de pe „Oblemenco”: „Domnu' Reghecampf, faceți o poză și cu mine?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
craioveanu03
craioveanu03  •  11 Aprilie 2021, 17:04
Postat de george_br pe 11 Aprilie 2021, 15:21

I-ai cerut voie lui Badea sa folosesti numele de Universitatea Craiova?

Să nu ziceți că nu v-am atenționat...Puneti-va mintea la contribuție.. gândiți-va la o denumire cât de cât apropiată.

craioveanu03
craioveanu03  •  11 Aprilie 2021, 17:02
Postat de george_br pe 11 Aprilie 2021, 15:18

Pai voi, astia de la ajutorul social, ce alta treaba aveti? Sa faceti curat! Pe strazi, prin incinte... sau pe unde va mai pune Olga sa faceti curatenie. Macar atata lucru sa faceti si voi, sa contribuiti si voi cu ceva la bunastarea orasului...

Vezi că după Paște, cam așa, trebuie să vă schimbați numele... nu veți mai afișa numele ăsta de acu' FCU Craiova, veți afișa altceva... FCUC Craiova... așa am auzit.

stefy29
stefy29  •  11 Aprilie 2021, 15:29
Postat de univ_craiova1 pe 11 Aprilie 2021, 15:04

Vezi ca universitatea Craiova are meci cu CFR, sper ca nu ați lăsat mizerie prin vestiare!

Ce faci metre, tot cu sc blue lions capital, tot cu ei?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează