FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Mircea Lucescu la Rapid, o chestiune de ore! Dan Tudorache i-a setat atribuțiile lui „ll Luce”: „Pancu are nevoie de un supervizor”

Articol de GSP - Publicat luni, 02 decembrie 2019 11:44

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, a anunțat astăzi că e foarte aproape să bată palma cu Mircea Lucescu (74 de ani) pentru instalarea acestuia în funcția de manager general la Rapid.

Contactat telefonic într-o emisiune televizată, Tudorache a anunțat atribuțiile pe care „Il Luce” le va avea la giuleșteni. 

„După-amiază mă întâlnesc cu el. Vom vedea dacă își dă acceptul. E vorba de funcția de manager, acesta ar fi atribuția lui. Daniel Pancu e OK, din punctul meu de vedere. Nu există tabere, sunt doar speculații. Toată lumea are o singură dorință, cea de a promova vara viitoare.

Mircea Lucescu se va ocupa de tot ce înseamnă partea sportivă a clublui. Pancu are nevoie de un supervizor, iar Lucescu se poate încadra foarte bine în această funcție. Venirea lui Mircea Lucescu e un proiect de suflet, iar venirea lui înseamnă promovarea, după părerea mea. El se va implica încă din această pauză competițională”, a spus Tudorache, la Pro X. 

„Vrem să fim în primele 3, așa a promis Pancu, că echipa va fi în primele 3 la sfârșitul turului. Nu pot să spun ce s-ar întâmpla dacă nu terminăm pe locul 3 la finalul turului” - Dan Tudorache, primar Sector 1  

1999e anul în care Mircea Lucescu a câștigat campionatul cu Rapid

Vezi și: 

BREAKING NEWS Mircea Lucescu la Rapid! Anunțul a fost făcut de primarul Daniel Tudorache

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
deusdat
deusdat  •  02 Decembrie 2019, 20:07

Iar povestea asta răsuflată? Mircea Lucescu NU vine la Rapid. Nici la Națională. Cât s-o mai repete bietul om? Până o muri? Dacă GSP Click ar fi o publicație serioasă, l-ar fi sunat pe Lucescu și s-ar fi lămurit în 5 minute.

2686365614708037
Ion Stefanache  •  02 Decembrie 2019, 18:28

nu e cazul sa consumi banii comunitatii pe asa ceva...mai bine un spital sau orice altceva ce ajuta comunitatea...

847153178690789
Ticu Troya  •  02 Decembrie 2019, 17:23
Postat de Emil Ștefan Stanciu pe 02 Decembrie 2019, 13:00

Tudorache sa lase echipa în pace ca și asa are probleme și sa si vadă de mandat, ca al 2 lea nu l mai primește

Esti rupt de oftica !!! Ai vrea sa vina la tcka ..stoia nu-i asa !?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează