FOTBAL  »  LIGA 2  »  GSP LIVE

EXCLUSIV / VIDEO Primarul din Chiajna, replică dură pentru Dan Șucu: „Mă simt jignit. Și el primește bani publici, că noi cumpărăm mobilă de la el”

Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului
Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului

Articol de - Publicat luni, 22 mai 2023 11:22 / Actualizat luni, 22 mai 2023 11:50

Mircea Minea (64 de ani), primarul comunei Chiajna, din județul Ilfov, care susține echipa Concordia Chiajna, i-a răspuns, în direct la GSP Live, acționarului majoritar de la Rapid, Dan Șucu, cel care spunea că în Liga 1 există 8 cluburi artificiale, care nu au fani, care se folosesc exclusiv din bani publici și care strică audiența. Șucu mai afirma și că mai multe cluburi din diviziile inferioare doresc să promoveze în Superliga, pentru a obține venituri considerabile din drepturile TV. Un alt argument invocat de patronul giuleștenilor a fost existența unor înțelegeri, în trecut, între conducătorii echipelor de club. 

Edilul comunei ilfovene a spus că se simte jignit de spusele omului de afaceri rapidist, menționând că și Șucu primește bani publici de la primăria comunei Chiajna, întrucât autoritățile locale cumpără mobilă de la firma lui Dan Șucu. 

VIDEO. Minea îi răspunde lui Șucu: „Mă simt jignit. Și el primește bani publici, că noi cumpărăm mobilă de la el”

„Îl contrazic pe domnul Dan Șucu. Asta e părerea dânsului, că au fost meciuri aranjate în trecut. Dânsul a intrat de puțin timp în sport. După părerea mea, primăriile trebuie să țină stadioanele și cluburile. Astfel, nu ar mai exista această anomalie, că mă cheamă DNA-ul. 

Trebuie să ne oblige Guvernul României cum o face cel din Ungaria, să avem grijă de echipe. Îl contrazic total pe domnul Șucu! Să mă invitați față în față cu dânsul. Nu discutăm așa. Eu vreau să susțin sportul în România, nu vreau să susțin clubul. 

La CS Concordia Chiajna este și handbal, și baschet, și judo, și tenis de masă. Eu nu fac numai fotbal”, a declarat Mircea Minea, la GSP Live. 

Mircea Minea, primarul Chiajnei: „Mă simt foarte jignit de afirmațiile domnului Șucu”

„Domnul Dan Șucu să nu uite că cel mai mare jucător dat de Chiajna a fost la Rapid: Liță Dumitru. Eu am o stimă pentru dânsul că a intrat în sport și bagă bani în sport. A venit ca un sponsor și poate că bagă banii sub altă formă. 

Mă simt foarte jignit de afirmațiile domnului Șucu. Eu am spus și la Guvern treaba asta, ca să nu mai existe aceste anomalii cu Dinamo sau cu Steaua, care nu are drept de promovare. 

Să treacă Steaua la Sectorul 6, Dinamo la Sectorul 2, Rapidul la Sectorul 1 și imediat s-a terminat cu problemele astea. Este obligatoriu să fie echipe susținute din bani publici.

Eu când aud treaba asta cu bani publici... Peste tot sunt bani publici. Și domnul Șucu primește bani publici, pentru că noi cumpărăm mobilier de la dânsul pentru primărie. Primăria are 150 de angajați și sunt 150 de birouri, de dulapuri. De la el am cumpărat mobila”, a mai punctat Mircea Minea. 

Mircea Minea, primarul comunei Chiajna: „Dispare sportul dacă nu sunt implicate primăriile”

Ulterior, Mircea Minea și-a continuat pledoaria în favoare susținerii echipelor din România din bani publici. 

„Dispare sportul dacă nu sunt implicate primăriile. Eu în Consiliul Județean am venit cu un program care se numea ABC: o echipă din fiecare județ să fie în Liga 1, una în Liga 2, una în Liga 3, iar toate comunele care vor să-și facă centre de copii și juniori. Eu am spus asta când eram în Liga 1. 

Era și Otopeni atunci, era și Brăneștiul, era și Berceniul în Liga 2. Otopeniul a fost prima echipă de la noi din județ care a fost în Liga 1”, a mai spus Mircea Minea. 

Citește și: 

Gică Hagi dă lovitura » Câți bani primește Farul după câștigarea campionatului

„De câți bani aveți nevoie pentru a face o echipă de Liga Campionilor?” » Răspunsul categoric al lui Hagi: „Altfel, te duci în cap”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
istet10
istet10  •  22 Mai 2023, 20:03
Postat de zetanu pe 22 Mai 2023, 13:37

Ce mintea are caricatura asta de primar, vai de capul meu!...Prostovane, diferenta e ca pe tine nimeni nu te obliga sa cumperi mobila de la Sucu cu bani publici! Banii aia nu mai sunt bani publici in momentul in care tu ii dai altuia, unei firme private contra unui serviciu sau bun. Sucu ar fi fost in vreo culpa daca iti vindea de noi un scaun cu doua picioare in loc de 4 si o canapea rupta, atat. In rest, asta inseamna capitalism, prostule! Altfel, te apuci si iti faci tu fabrica de mobila la Primarie, si ti le faci singur. Vai de capul meu. Cica dispare sportul, NU ***, nu dispare niciun sport! SPORTUL NU ARE LEGATURA CU PLATITUL SPORTIVILOR PROFESIONISTI PE BANI GREI! Guvernul din Ungaria nu obliga nicio primarie sa bage bani in cluburi profesioniste, prostule! Ma intreb cum reusesc alte tari sa "faca sportul sa nu dispara" fara ca primariile sa pompeze o gramada de bani aiurea in cluburi profesioniste. Daca mergi prin Chiaja nu gasesti o strada dreapta. Toti au construit pe unde i-a taiat capul, apa balteste pe strazi cand o ploaie mai serioasa si *** asta ne poveste cum e cu sportul...

Si a disparut o padure din Rosu.

ciprianiliescu
ciprianiliescu  •  22 Mai 2023, 16:25

Este chiar trist ca un primar înțelege ca dacă el cumpăra mobila de la Sucu, Rapid se finanțează din bani publici...chiar e trist...

arnautull
arnautull  •  22 Mai 2023, 14:20

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează