FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA 1948

Mititelu a ales a 5-a variantă de antrenor: omul care a ratat promovarea adus în locul antrenorului care a dus echipa în L2 + Câți bani îi oferea lui Rednic, dacă FC U Craiova 1948 intra în Liga 1

Nicolo Napoli (58 de ani) a fost prezentat oficial la FC U Craiova 1948. Va fi mandatul cu numărul 7 în Bănie al antrenorului italian.
Nicolo Napoli (58 de ani) a fost prezentat oficial la FC U Craiova 1948. Va fi mandatul cu numărul 7 în Bănie al antrenorului italian.

Articol de GSP - Publicat marti, 25 august 2020 17:17 / Actualizat marti, 25 august 2020 18:25

Nicolo Napoli (58 de ani) a fost prezentat oficial la FC U Craiova 1948. Va fi mandatul cu numărul 7 în Bănie al antrenorului italian. Totuși, mutarea surprinde, deoarece Mititelu a dat afară antrenorul care l-a dus în Liga 2 și l-a înlocuit cu tehnicianul care a ratat promovarea în eșalonul secund, în sezonul 2018-2019. 

Nicolo Napoli și Adrian Mititelu au avut o relație cu nădăbăi de-a lungul anilor, începută în 2007. Tehnicianul italian a fost mereu plasa de siguranță a patronului oltean. Ultima colaborare dintre cei doi s-a încheiat în martie 2019, după ce Craiova și-a compromis șansele la promovarea în Liga 2, în fața lui Turris Turnu Măgurele. 

Fiecare mandat a fost presărat cu conflicte interne. Napoli s-a plâns în mai multe rânduri de metodele neconvenționale ale patronului, sugerând că acesta subminează autoritatea antrenorului. Dar mereu s-a întors. 

Mititelu a ales a 5-a variantă de antrenor: omul care a ratat promovarea adus în locul antrenorului care a dus echipa în L2 + Câți bani îi oferea lui Rednic, dacă FC U Craiova 1948 intra în Liga 1

Napoli: „Nu voi mai lucra niciodată cu Mititelu”

La finalul mandatului terminat în februarie 2014, Napoli se jura că nu va mai colabora cu Mititelu.

 „În cele 8 luni de zile de cînd sunt la Craiova nu am avut maşină de serviciu. Ieri dimineaţă mi-au dat o maşină în sfârşit, iar apoi Mititelu m-a dat afară. Nu voi mai lucra niciodată cu Adrian Mititelu. Mi-a fost de ajuns. M-a dat afară de trei ori în condiţiile în care eu mi-am făcut datoria. Nu problema financiară a fost la baza demiterii, chiar dacă de 8 luni de zile nu am primit vreun ban”
- Nicolo Napoli

Napoli, a 5-a variantă pentru Mititelu

Napoli a fost soluția de avarie pentru Mititelu în acest moment. Pe listă s-au aflat nume importante de antrenori români, dar toate negocierile s-au blocat într-un anumit punct. Iată, în ordine, cu cine a negociat patronul oltean: 

  • Mircea Rednic a fost primul pe lista lui Mititelu. Patronul lui U Craiova 1948 a insistat, i-a propus mai multe oferte, cu o primă de 50.000 de euro pentru promovarea în Liga 1, dar Rednic a transmis prin Luana că negociază cu două cluburi din străinătate.
  • Edi Iordănescu, unul dintre cei mai curtați antrenori români, a fost la rândul său căutat de Adrian Mititelu. Fostul antrenor al celor de la Gaz Metan a respins din start oferta. Nu vrea să preia deocamdată vreo echipă, din motive personale. 
  • Dan Alexa, considerat un specialist al promovărilor, a fost și el căutat de olteni. „Chirugul” semnase însă acum câteva zile un contract cu Poli Timișoara și i-a fost greu să le întoarcă bănățenilor spatele, chiar dacă la alb-violeți are un salariu modest, de nici 1000 de euro pe lună!
  • Flavius Stoican, liber de contract după plecarea din iarnă de la Petrolul, a fost o altă variantă luată în calcul și se părea că părțile vor bate palma astăzi. Din informațiile GSP, antrenorul a așteptat o discuție concretă cu Mititelu, cu planuri clare. Aceasta nu a mai venit.

VIDEO. Cosmin Gângioveanu: „Adrian Mititelu se băga peste antrenori!”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

Dan Alexa a debutat pe bancă la ASU Poli Timișoara: „Finalitatea proiectului trebuie să fie promovarea în Liga 1”

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-2/laurentiu-marinescu-a-plecat-de-la-petrolul-si-a-semnat-cu-o-rivala-din-liga-2-608069.html

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
emil1986
emil1986  •  25 August 2020, 21:07

*** Mititelule pe suporterii care te-au parasit pentru o ciunga de la Olguta Vasilescu!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danny_l
danny_l  •  25 August 2020, 20:35

Mă dat peste cap,nu am văzut în viața mea așa om nehotărât că Mititelu,nu știu de ce la adus din nou pe Napoli, poate ptr că poate trece peste el,îl ascultă, poate că are remușcări vizavi de comportamentul ce la avut față de Napoli de-a lungul timpului,sau poate e dragoste cu năbădăi,o clipă am crezut că-l pune pe Stoican.

336378437189884
Malus Dacus  •  25 August 2020, 20:06

Si Guardiola a fost pe lista, dar s-a opus Ajîcă junior.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează