LIGA 2  ·  CORONAVIRUS

Modificare importantă în legătură cu baza Pro Rapid » Anunțul făcut de Clotilde Armand

Baza Pro Rapid din Bucureștii Noi rămâne intactă
Baza Pro Rapid din Bucureștii Noi rămâne intactă

Duminica, 10 Mai, 14:23

Europarlamentarul Clotilde Armand afirmă că Baza Pro Rapid nu mai riscă să se transforme în mall, centru de afaceri sau blocuri. Primarul Dan Tudorache ar fi schimbat la loc funcțiunea amplasamentului. 

  • CONTEXT: Un Plan Urbanistic Zonal împins spre aprobare în sectorul 1 avea ca obiectiv, între altele, schimbarea destinaţiei bazei Pro Rapid, locul de antrenamente și cantonament al giuleștenilor pentru ani la rând;
  • Clotilde Armand și mai multe asociații civice au acuzat interese imobiliare;
  • La două zile după publicarea unei documentări amănunțite în Gazeta Sporturilor, primarul Dan Tudorache a decis să schimbe funcțiunea bazei Pro Rapid.

Clotilde Armand a postat astăzi un mesaj pe facebook prin care informează că Baza Rapid își va păstra funcțiunea și că în terenul din Bucureștii noi nu vor putea fi ridicate centre de afaceri, servicii publice, centre comerciale, spaţii publice, centre culturale: „Primarul Sectorului 1 a declarat ieri că se modifică planșa urbanistică să nu mai fie probleme cu spațiul construibil în Parcul Herăstrău iar la zona Pro Rapid zice că funcțiunea a fost modificată”.

Mesajul postat de Clotilde Armand

VIDEO / Baza Pro Rapid risca să se transforme 

Citește și alte știri despre Rapid:



Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (2)

deusdat  •  12 Mai 2020, 11:08

Biata Clotilda crede că o s-o aleagă pe ea rapidiștii primară la sectorul 1 :) Realitatea e că ANAF vroia să vândă terenul la licitație unor investitori imobiliari, iar primăria sectorului 1 a blocat proiectul.

dora  •  10 Mai 2020, 14:55

Clotilde Armand este o maare figura. A pierdut lupta pentru primarie dupa care a renuntat la mandatul de consilier - cu alte cuvinte a tradat increderea electorilor care i-au acordat votul - pentru un mandat de europarlamentar, functie mai bine platita, cu mai multe facilitati. Bravo, madam!

Vezi toate comentariile (2 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1