FOTBAL  »  LIGA 2  »  CORONAVIRUS

Modificare importantă în legătură cu baza Pro Rapid » Anunțul făcut de Clotilde Armand

Baza Pro Rapid din Bucureștii Noi rămâne intactă
Baza Pro Rapid din Bucureștii Noi rămâne intactă

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 mai 2020 14:23

Europarlamentarul Clotilde Armand afirmă că Baza Pro Rapid nu mai riscă să se transforme în mall, centru de afaceri sau blocuri. Primarul Dan Tudorache ar fi schimbat la loc funcțiunea amplasamentului. 

  • CONTEXT: Un Plan Urbanistic Zonal împins spre aprobare în sectorul 1 avea ca obiectiv, între altele, schimbarea destinaţiei bazei Pro Rapid, locul de antrenamente și cantonament al giuleștenilor pentru ani la rând;
  • Clotilde Armand și mai multe asociații civice au acuzat interese imobiliare;
  • La două zile după publicarea unei documentări amănunțite în Gazeta Sporturilor, primarul Dan Tudorache a decis să schimbe funcțiunea bazei Pro Rapid.

Clotilde Armand a postat astăzi un mesaj pe facebook prin care informează că Baza Rapid își va păstra funcțiunea și că în terenul din Bucureștii noi nu vor putea fi ridicate centre de afaceri, servicii publice, centre comerciale, spaţii publice, centre culturale: „Primarul Sectorului 1 a declarat ieri că se modifică planșa urbanistică să nu mai fie probleme cu spațiul construibil în Parcul Herăstrău iar la zona Pro Rapid zice că funcțiunea a fost modificată”.

Mesajul postat de Clotilde Armand

VIDEO / Baza Pro Rapid risca să se transforme 

Citește și alte știri despre Rapid:

Ovidiu Burcă a făcut anunțul: cum se va numi noul stadion din Giulești + denumirile purtate de peluze, tribune și loje

Europarlamentarul USR Clotilde Armand acuză o „combinație pesedistă” în cazul bazei Pro Rapid

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
deusdat
deusdat  •  12 Mai 2020, 11:08

Biata Clotilda crede că o s-o aleagă pe ea rapidiștii primară la sectorul 1 :) Realitatea e că ANAF vroia să vândă terenul la licitație unor investitori imobiliari, iar primăria sectorului 1 a blocat proiectul.

dora
dora  •  10 Mai 2020, 14:55

Clotilde Armand este o maare figura. A pierdut lupta pentru primarie dupa care a renuntat la mandatul de consilier - cu alte cuvinte a tradat increderea electorilor care i-au acordat votul - pentru un mandat de europarlamentar, functie mai bine platita, cu mai multe facilitati. Bravo, madam!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează