FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ - BAIA MARE 1-0

N-au încăput în tribună! Fanii ”şepcilor” s-au înghesuit să vadă victoria cu Baia Mare, scor 1-0

Articol de - Publicat duminica, 20 martie 2016 00:00

Fanii "şepcilor" s-au înghesuit la "sinteticul" unde au jucat favoriţii pentru a proteja gazonul de pe Cluj Arena.

Terenul de antrenament din baza "Dan Anca" din Cluj a fost umplut de fanii Universităţii ieri dimineaţă. Favoriţii lor au învins cu 1-0 într-un meci capital, cu FCM Baia Mare, ultima şansă de a prinde un loc de play-off în Seria B2 a ligii secunde.

Şi pentru că tribuna de lângă "sintetic" n-a fost încăpătoare, oamenii s-au înghesuit inclusiv într-un parc din apropiere, dar şi în spatele uneia dintre porţi! Unde a stat galeria maramureşeană. În total, la meci au asistat peste 500 de persoane.

Plimbaţi de România - Spania

Mutarea partidei a fost forţată de "amicalul" România - Spania (27 martie, ora 21:45, Dolce 1, TVR 1), care se va juca pe Cluj Arena. Iar organizatorii au decis să protejeze gazonul de pe stadionul alb-negrilor.

N-a fost prima partidă disputată în exil de clujeni. În ultima etapă disputată acasă au evoluat la Jucu, pe terenul divizionarei terţe Unirea.

14 aprilieeste data la care Tribunalul Botoşani va judeca următorul termen în dosarul în care se cere falimentul Universităţii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează