FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

EXCLUSIV Un atacant spaniol semnează azi cu CSA Steaua! Pleacă Bogdan Chipirliu?

Nacho Heras / FOTO: Facebook @Nacho Heras
Nacho Heras / FOTO: Facebook @Nacho Heras

Articol de - Publicat luni, 05 februarie 2024 09:33 / Actualizat luni, 05 februarie 2024 13:49

Spaniolul Nacho Heras a ajuns aseară la București, va semna azi cu CSA Steaua. De văzut dacă Bogdan Chipirliu, golgheterul formației, va mai părăsi gruparea din Ghencea.

Atacantul Nacho Heras (26 de ani) a reziliat contractul cu Recreativo Huelva și va semna cu CSA Steaua, informează sursele GSP.ro. Afacerea se va face azi. Vârful iberic trebuia să semneze de săptămâna trecută, dar de-abia astăzi se fac actele.

Cine a fost mai mare, Maradona sau Messi? » Insiderul care a lucrat și cu Diego, și cu Leo dă verdictul în interviul GSP: „El e un extraterestru”
INEDIT
Cine a fost mai mare, Maradona sau Messi? » Insiderul care a lucrat și cu Diego, și cu Leo dă verdictul în interviul GSP: „El e un extraterestru”

CSA Steaua îl transferă pe Nacho Heras din Spania

De văzut acum dacă formația din Capitală își va mai pierde golgheterul din ultimele sezoane. Bogdan Chipirliu ar vrea o nouă provocare, la o echipă cu drept de promovare, și forțează o mutare la Gloria Buzău! CSA nu-l lasă gratis.

17 meciuria strâns Nacho Heras pentru Recreativo în actuala stagiune

Daniel Oprița l-a dorit foarte mult pe vârful spaniol în echipa sa. Un jucător crescut la academia lui Atletico Madrid. A evoluat chiar și pentru echipa secundă a lui Atleti. Apoi, a trecut la Getafe.

Au urmat Baleares, Leganes, Getafe B, Burgos și Linense. CSA Steaua a adus al 5-lea vorbitor de spaniolă în Ghencea, Heras după conaționalii săi Sierra și Pau Miguelez, plus argentinienii Mancuso și Ceceri, ce-au evoluat și ei în Spania, în trecut.

200.000 de euroeste cota lui Nacho Heras, potrivit Transfermarkt

Bogdan Chipirliu poate pleca doar pe bani!

Deși este unul dintre jucătorii preferați de antrenorul trupei din Ghencea, Daniel Oprița, Chipirliu pare să fie atras de posibilitatea de a lupta pentru ascensiunea în prima ligă cu Gloria Buzău.

Un atacant spaniol semnează azi cu CSA Steaua! Pleacă Bogdan Chipirliu?
Bogdan Chipirliu, golgheterul Stelei

Discuțiile încă sunt între cele două părți, dar s-ar putea concretiza doar dacă Buzău, sau oricare club ce-l dorește pe atacant, plătește o anumită sumă de bani pentru Chipirliu. Gratis nu va pleca, susțin sursele GSP!

În acest moment, problema o reprezintă clauza de reziliere în valoare de 500.000 de euro.

Citește și alte știri:

Adrian Mutu vrea una dintre vedetele Rapidului » Cu cine se bate CFR Cluj + Poate pleca gratis din Giulești!

„Suspendați-l 4 luni!” » A izbucnit în direct la TV, după gafele lui Kovacs de la Sepsi - Universitatea Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
gonzales
gonzales  •  05 Februarie 2024, 14:52
Postat de ThomasVorbe pe 05 Februarie 2024, 14:24

S-au pus bazele diviziei de mercenari a CSA Steaua platiti din bugetul MApN: 3 spanioli, 2 argentinieni, 1 brazilian si 1 bulgar. Ma intreb cati dintre romanii ce vor fi mobilizati de Ciuca vor ramane fara bocanci?

Cred ca prima speranta este sa nu fie nevoie sa fim mobilizati. Sa ne gandim la ideea ca inclusiv profesionistii din armata au mari lacune in ceea ce priveste echipamentele (si aici ma refer la orice, de la echipament standar/haine, pana la munitie, vehicule, nutritie etc), imi e si frica sa ma gandesc de ce echipamente vor avea parte cei posibili sa fie mobilizati, in cazul unui conflict militar. Cu siguranta ca acesti 1.3 milioane de eur cheltuiti de CSA ptr clubul de fotbal nu fac diferenta in ceea ce priveste armata romana, dar cu siguranta ca milioane de oameni/suporteri ai altor echipe ar fi mai putin frustrati. Si s-ar simti o oarecare doza de normalitate - oricine si orice ar spune, este anormal sa existe echipa armatei intr-o tara care a depasit epoca comunista (ori, cel putin, sa existe echipa armatei ca entitate profesionista - altfel, nicio problema, poate exista, dar sa isi faca campionat intern cu echipa jandarmeriei, echipa politiei, echipa sri etc), este ilogic si anormal ca un stadion sa nu poate fi pus la dispozitia marii mase de oameni, ci sa fie folosit pentru evenimente de absolvire, meciuri de liga a 2-a cu 3-400 de suporteri in tribune sau defilari precum in perioada socialista. Este anormal si sfidator la cer ca un stadion de 100 milioane de euro sa fie blocat de 2-3 colonei si 100 de indivizi cu un CV greu de tot in ceea ce priveste infractionalitatea. Momentan, in 4 ani, s-a amortizat 1% din costul stadionului. Mai departe, nu mai fac eu calcule.

ThomasVorbe
ThomasVorbe  •  05 Februarie 2024, 14:28

Imi place expresia folosita de colegul de forum "gonzales!: CSA cheltuieste "banii cu sarguinta". Adevarat graiesti! Nu a ramas nimic din bani si au mai tocat suplimentar vreo 20 de milioane de lei in ultimii trei ani. Cica i-au cheltuit cu decenta, n-au fost la baute, n-au fost la ***, n-au tras pe nas, doar si-au luat salarii de bugetari.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ThomasVorbe
ThomasVorbe  •  05 Februarie 2024, 14:24

S-au pus bazele diviziei de mercenari a CSA Steaua platiti din bugetul MApN: 3 spanioli, 2 argentinieni, 1 brazilian si 1 bulgar. Ma intreb cati dintre romanii ce vor fi mobilizati de Ciuca vor ramane fara bocanci?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează