FOTBAL  »  LIGA 2  »  OFICIAL

Nicolae Dică a semnat pe 3 ani cu FC Argeș: „Vreau să fac performanță!”

Articol de GSP - Publicat luni, 03 iunie 2019 14:35

Nicolae Dică a semnat pe trei ani cu FC Argeș, echipa din Liga 2, deși Gigi Becali a anunțat că-l vrea înapoi la FCSB în cazul unui refuz al lui Edi Iordănescu.

Dică a rămas ferm pe poziții și a semnat cu FC Argeș, făcându-l pe patronul FCSB să își ia gândul că-l poate aduce.

„Conducerea clubului nostru a ajuns la un acord cu Nicolae Dică pentru postul de manager general al echipei FC Argeş. Acesta a semnat un contract pe 3 sezoane, obiectivul fiind promovarea în Liga I. Nicolae Dică este antrenorul cu care Piteştiul a reuşit în sezonul 2016-2017 promovarea în liga secundă”, se arată într-un comunicat emis de argeșeni.

„Vreau să fac performanţă la Piteşti!”

Tehnicianul argeşean este pregătit de o nouă provocare cu echipa care l-a lansat în fotbalul mare:

„Vin cu inima deschisă la FC Argeş şi cu o mare dorinţă de a face performanţă. Am semnat un contract pe 3 sezoane cu FC Argeş, iar obiectivul este promovarea în Liga I. Rolul meu va fi de manager.

Va fi o muncă foarte grea pentru că Liga a II-a este mult mai puternică decât înainte, dar ştiu la ce mă înham. Vreau să fac performanţă la Piteşti şi să readuc clubul acolo unde îi este locul, în Liga I" a declarat Nicolae Dică.

Dică va fi prezentat oficial în următoarele zile în cadrul unei conferinţe de presă. Tot atunci, tehnicianul va prezenta staff-ul tehnic cu care va colabora, programul de pregătire al echipei şi campania de achiziţii.

Citește și:

UPDATE Haos la FCSB: Gigi Becali anunță revenirea lui Dică, antrenorul refuză! Cine ar putea veni la FCSB

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
0kay
0kay  •  04 Iunie 2019, 10:42

dar cine l-a oprit pana acum ? sau , daca a stat aplecat la becali , nu v-a sta aplecat si la arges ? naivi sunt unii care cred in "talentul si cunostintele tehnice ale lui dica .

dubluv
dubluv  •  03 Iunie 2019, 19:38
Postat de ray51 pe 03 Iunie 2019, 17:47

Ei, asa trebuia continuata meseria de antrenor inca de acum 2 ani. Acum ai fi fost probabil cu FC Arges in Liga I. E bine si acum. Succes ~

nu, nu ar fi fost. FC Arges nu a avut drept de promovare.

ray51
ray51  •  03 Iunie 2019, 17:47

Ei, asa trebuia continuata meseria de antrenor inca de acum 2 ani. Acum ai fi fost probabil cu FC Arges in Liga I. E bine si acum. Succes ~

Vezi toate comentariile (5)
Comentează