FOTBAL  »  LIGA 2  »  FCSB

Nicolae Dică l-ar vrea pe Mihai Stoica la FC Argeș » Ce spune despre Marian Lupu și despre plecarea lui Bălașa: „Eu l-aș fi ținut!”

Articol de GSP - Publicat joi, 08 august 2019 18:56

Nicolae Dică (39 de ani), fost antrenor la FCSB, a comentat plecarea lui Mihai Stoica, a preparatorului Marian Lupu și cedarea lui Mihai Bălașa la Craiova.

La FC Argeș am avea nevoie de un om ca Mihai Stoica, care știe fotbal și ai ce învăța de la el. Era omul de bază al patronului. Era zi de zi lângă echipă, în fiecare zi pe teren, mergea în cantonamente. Nu poate fi înlocuit de patron. Știa tot ce se întâmplă acolo. Organiza tot la bază, comunica cu patronul, îi spunea tot ce se întâmpla. Era foarte respectat la echipă.  

Orice jucător urmăream, ne uitam împreună. Decizia finală îi aparținea oricum patronului. S-a întâmplat să spunem că nu și totuși să fie aduși jucătorii”, a declarat Dică la TV Telekom Sport.

Dică îl apără pe Lupu

Preparatorul Marian Lupu a fost considerat de Gigi Becali principalul vinovat pentru accidentările interminabile din lotul celor de la FCSB. Dică vede altfel lucrurile. 

„Când am fost la Steaua, mi-am asumat și pregătirea fizică. Așa cred că e normal ca antrenor. Îmi făceam un ciclu săptămânal în care aveam o discuție cu Marian Lupu. El îmi explica de cât timp are nevoie, mă întreba dacă e ok, iar eu dădeam decizia finală. Așa decurgeau discuțiile”, a explicat Dică.

„Bălașa nu a uitat fotbalul”

Mihai Bălașa (24 de ani) a intrat în dizgrația patronului Gigi Becali și a fost cedat la Craiova, la schimb cu portughezul Thiago Ferreira (26 de ani).

„Era în echipa națională, dădea gol la Plzen. E un jucător tânăr, de perspectivă, nu cred că a uitat fotbalul.

Dacă eram la FCSB, încercam să îl țin. Mi s-a mai întâmplat cu Qaka. Eu voiam să îl țin. Pe mine m-a impresionat. La început nu juca, apoi mi-a spus că își dă viața pe teren dacă îl bag. Patronul a hotărât însă să plece”, a concluzionat Dică.

VEZI ȘI:

VIDEO Sebastian Moga anunță iminenta revenire a lui Eugen Neagoe la Dinamo: „A fost și ieri la antrenament, a intrat pe teren și a dat sfaturi”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
ucv1948
ucv1948  •  09 August 2019, 13:30
Postat de visinu pe 08 August 2019, 21:52

Dica e un antrenor promitator, dar dupa primul meci ca antrenor principal se vede clar lipsa unui mentor, strateg si stapan care sa-l ajute in alcatuirea primului 11 si cu strategia de joc. Si un bun cunoscator al tehnologie moderne care sa-l ajute cu schimbarile in real time.

Malitiosule , lasa omul in pace :))

popescu222
popescu222  •  09 August 2019, 10:12

Dica pare un baiat cu bun simt, si era un fotbalist foarte bun. De ce nu are incredere in el, si isi aduce stapan?

107456520566405
Terminhater Terminhater  •  08 August 2019, 22:59
Postat de visinu pe 08 August 2019, 21:52

Dica e un antrenor promitator, dar dupa primul meci ca antrenor principal se vede clar lipsa unui mentor, strateg si stapan care sa-l ajute in alcatuirea primului 11 si cu strategia de joc. Si un bun cunoscator al tehnologie moderne care sa-l ajute cu schimbarile in real time.

Păi Dică , minte mică , prima dată când a văzut un laptop s-a urcat pe el , crezând că-i cântar ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează