FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

OFICIAL Nicolae Grigore a demisionat de la Rapid

Nicolae Grigore va pleca, cel mai probabil, de la cârma Rapidului
Nicolae Grigore va pleca, cel mai probabil, de la cârma Rapidului

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 martie 2021 16:51 / Actualizat duminica, 14 martie 2021 18:45

Nicolae Grigore (37 de ani) a demisionat din funcția de antrenor principal al celor de la Rapid, la scurt timp după eșecul cu Unirea Slobozia, 1-2.

UPDATE - Nicolae Grigore a demisionat de la Rapid

Așa cum a anunțat după finalul meciului pierdut de Rapid cu Unirea Slobozia, Nicolae Grigore a plecat oficial de la cârma echipei. 

Nicolae Grigore a demisionat din funcția de antrenor principal al Rapidului, la finalul partidei cu Unirea Slobozia. Mulțumim, Grig, și mult succes în continuare!”, este comunicatul emis de alb-vișinii.

Știrea inițială - Nicolae Grigore anunță că ar putea demisiona

„Este un rezultat dezastruos pentru noi. Explicaţii prea multe nu cred că sunt sau poate mi-ar fi greu să găsesc în momentul acesta. Doar faptul că nu am reuşit să gestionăm anumite momente, nu am reuşit să rămânem calmi și apoi am fost taxaţi pe nişte greşeli individuale. 

Da, este evident că echipa este în criză după aceste rezultate, două egaluri şi două înfrângeri, evident că suntem în criză. Mi-e greu să vorbesc acum despre soluţii. Probabil că vom avea o discuţie cu cei din conducere pentru ca echipa să se redreseze. În mare măsură, decizia este luată (n.r -decizia de a pleca de la Rapid). Nu i-am anunțat pe jucători, i-am încurajat, pentru că azi au avut o atitudine bună”, a spus Nicolae Grigore, potrivit TV Telekom Sport

Rapid se situează pe locul 11 în acest moment, cu 27 de puncte, cu două mai puține decât U Cluj, ocupanta locului 6.

Unirea Slobozia - Rapid 2-1. Giuleștenii nu se regăsesc

Rapid continuă seria neagră din 2021 și ajunge la patru meciuri la rând fără victorie în acest an, fiind tot mai departe de locurile de promovare. 

Gazdele au deschis scorul în minutul 18, din penalty, prin căpitanul Toma, dar Rapid a egalat imediat după pauză, prin Hlistei, în minutul 54. Golul decisiv a venit în minutul 72. Fundașul Zunic a pasat cu capul spre poarta lui Moldovan, dar a trimis slab, iar Diarra a interceptat mingea, a trecut de portarul lui Rapid și a marcat.

Clasament Liga 2: 

VIDEO Rică Răducanu vrea ca stadionul Giulești să-i poarte numele

Citește și alte știri despre Liga 2: 

Liga 2, etapa #19. Rapid nu se regăsește: 4 meciuri fără victorie după 1-2 cu Unirea Slobozia! Rezultatele etapei + cum arată clasamentul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
10203895142448076
Ciprian Birtea  •  15 Martie 2021, 03:18

Poate reușește Rapid să prindă play-off-ul!

scorpions721
scorpions721  •  14 Martie 2021, 18:47

felicitari conducerii care a numit un asemenea rebut antrenor de fotbal

1189594351073689
Vladescu Mircea  •  14 Martie 2021, 18:35

Important e ca au stadion , fotbal...........

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close