FOTBAL  »  LIGA 2  »  OFERTĂ

Ofertă primită de Dănciulescu de la un club din România: "I-am propus să vină, aștept un răspuns"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 01 octombrie 2018 20:46

Ionel Dănciulescu nu duce lipsă de oferte, după 5 ani petrecuți în diverse funcții în conducerea echipei din "Ștefan cel Mare".

Mai nou, "Corbului" i-a fost propus un angajament la SSC Farul, formația unde Ciprian Marica a devenit finanațator în această toamnă.

"I-am propus lui Dănciulescu să vină la Farul. Pentru că nu am definitivat organigrama, nu ştiu să vă spun acum titulatura exactă a funcţiei, manager sau director, dar ar urma să se ocupe de ce ştie el mai bine şi ce a făcut şi până acum: să fie lângă echipă şi să se ocupe de ea. Aştept un răspuns de la Danciu", a declarat Marica, potrivit ProSport.

După plecarea de la Dinamo, Dănciulescu a fost în discuții și pentru preluarea postului de director sportiv al "naționalei" U 21. 

Vezi și:  Boicot comun » Decizie categorică a galeriilor, înaintea derby-ului de tradiție din Liga 2: "Nu vă mai bateți joc!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
kingdon
kingdon  •  02 Octombrie 2018, 12:46

director sportiv ??!!! atarnator, breloc, sageata, combinator......asta este descrierea corecta in fisa postului !!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close