FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Oficialităţile din Craiova au făcut planul pentru o nouă echipă. Mititelu e ironic: "S-o văd şi p-asta!"

Adrian Mititelu, patronul Universităţii Craiova
Adrian Mititelu, patronul Universităţii Craiova

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 03 august 2011 12:10

Vestea dezafilierii Craiovei a produs o mare supărare în rîndul fanilor "Ştiinţei". Majoritatea dă vina pe Mititelu, astfel că oficialităţile locale plănuiesc să creeze o nouă echipă în oraş, cu sprijinul fostelor glorii din Bănie.

Adrian Mititelu spune însă că această iniţiativă a apărut numai pentru a le creşte cota politicienilor locali şi nu va avea niciodată finalitate.

"Sînt surprins că în 6 ani de zile în care nimeni nu a ridicat un deget pentru Universitatea, toţi vor să se implice acum. Frumos din partea lor! Două echipe din Craiova nu ar strica. Uitaţi ce se întîmplă la Craiova, echipa e distrusă iar fostele glorii nu au scos un cuvînt, pentru că sînt manipulate de conducătorii oraşului.

Le dau un sfat, să mai găsească un fraier să bage 20 de milioane, altă soluţie nu e ca să apară o nouă echipă în Craiova. După 6 ani de muncă, o decizie luată în mod fraudulos le premite impresarilor să ia toţi banii care ar fi trebuit să-mi revină mie", a spus Adrian Mititelu la televiziunea sportro.

Cîrţu susţine iniţiativa oficialilor craioveni
Dacă Mititelu a tratat ironic întîlnirea oficialilor locali cu fostele glorii, Sorin Cîrţu pare încîntat de ideea unei noi echipe în Craiova.

"Trebuie ca Universitatea să fie preluată de autorităţile locale. E clar că în mîinile unei persoane fizice nu e rost de succes. Autorităţile trebuie să se pună de comun acord şi să finanţeze o echipă din Craiova, asta dacă se vrea fotbal de performanţă", a spus Cîrţu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
ca_mel
ca_mel  •  03 August 2011, 23:37

Toti jucatorii pleaca de la Craiova si lui ii arde de ras. Halal.

hanks
hanks  •  03 August 2011, 18:30

De ce i se cere parerea lui Mititelu? Cine mai este acest personaj in fotbalul romanesc? Mai bine intrebati autoritatile de acolo si fostele glorii, pe cei care ar putea pune umarul la construirea unei noi echipe. Sau trebuie sa fii un parvenit precum Mititelu ca sa fii bagat in seama? Parerea mea ... hai sa uitam cu totii acest personaj infam, sa acordam atentie celor care o merita.

alexdelmihay
alexdelmihay  •  03 August 2011, 16:16
Postat de ph81luc pe 03 August 2011, 16:12

o fi Mititelu asta un dobitoc, dar prea il ataca toti binevoitorii fotbalului romanesc. Si daca el e vinovat, ce au cu Univeristatea ? S-au gandit acum sa atace echipa ca poate moare Mititelu. E ca si cum i-ai rapi nepotul lui Mircea Sandu ca sa-l dai pe el afara de la FRF.

Mai,omule,el ataca. Ceilalti doar il ard,asa, ca raspuns.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează