FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA - IAȘI 3-1

CSA Steaua merge ceas, dar Oprița nu e mulțumit: „Nu putem vorbi de play-off”

Antrenorul Daniel Oprița (40 de ani) și mijlocașul Adi Popa (33 de ani) au comentat victoria obținută de CSA Steaua împotriva lui Poli Iași, scor 3-1, în penultima rundă a sezonului regulat din Liga 2. +4   FOTO
Antrenorul Daniel Oprița (40 de ani) și mijlocașul Adi Popa (33 de ani) au comentat victoria obținută de CSA Steaua împotriva lui Poli Iași, scor 3-1, în penultima rundă a sezonului regulat din Liga 2.

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 martie 2022 19:55 / Actualizat vineri, 04 martie 2022 20:31

Antrenorul Daniel Oprița (40 de ani) și mijlocașul Adi Popa (33 de ani) au comentat victoria obținută de CSA Steaua împotriva lui Poli Iași, scor 3-1, în penultima rundă a sezonului regulat din Liga 2.

„A fost un meci greu, cum ne așteptam. Ei s-au închis foarte bine, iar noi nu am putut să îi dezechilibrăm. Am fost foarte lenți. Am schimbat la pauză și îi felicit pe cei care au intrat. Așa trebuie să fie mereu. Adi Popa s-a pregătit foarte bine, singur își face loc în echipă. Eu nu am nimic cu nimeni. 

Adi Popa, nervos în CSA Steaua - Poli Iași » I-a bătut obrazul unui coleg, chiar după ce marcase
Steaua - Iași 3-1
Adi Popa, nervos în CSA Steaua - Poli Iași » I-a bătut obrazul unui coleg, chiar după ce marcase

Mai sunt câteva meciuri în week-end, mai sunt meciuri de jucat, nu putem vorbi de play-off. Chiar dacă avem șanse mari acum, dar nu se știe. La 3-1 ne-a fost puțin teamă, se putea întâmpla orice. Bine că am trecut peste acest meci greu. Îi felicit pe băieți! Nu știu nimic despre o posibilă promovare. Noi o să dăm totul pentru a acumula punctele”, a spus Daniel Oprița, la Telekom Sport. 

Adi Popa, după CSA Steaua - Poli Iași 3-1

„A fost un meci disputat. Dacă am fi marcat un gol în prima repriză, cred că ar fi curs mai multe. Nu s-a pus problema câștigătoarei, ci cât de devreme o să marcăm. 

Eu am spus-o din toamnă, după 5 luni de pauză, că am nevoie de pregătire. Mă bucur că lucrurile încep să se vadă. Sper să o țin tot așa. 

Cât mai sus vrem în play-off, luăm fiecare meci în parte, avem mentalitatea de a câștigat toate meciurile, chiar dacă nu avem drept de promovare. Jucăm pentru suporteri! Au fost minunați astăzi. Sperăm să aducem cât mai mulți. Peluza a fost extraordinară astăzi”, a comentat și Adi Mutu, potrivit sursei citate. 

Primăvara e mai frumos, vremea e mai bună, poate se mai termină și restricțiile și vor veni mai mulți oameni la stadion. Au demonstrat și fanii că sunt alături de victimile din Ucraina. Sperăm să se termine cât mai repede, să fie pace.
- Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua

CSA Steaua, tot mai aproape de calificarea în play-off

Cu victoria obținută astăzi, CSA Steaua și-a asigurat, în mare măsură, prezența în play-off-ul din Liga 1. „Militarii” sunt pe locul 4 în acest moment, cu 34 de puncte. Prezența lor va fi una pur simbolică, neavând drept de promovare.

VIDEO Cluburile finanțate de stat, cum e și cazul CSA Steaua, ar trebui lăsate să joace în Liga 1?

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

Transfer cu nume în Liga 2 » În 2019 era cumpărat cu 5 milioane de euro și marca în poarta lui PSG

Ianis Zicu și-a găsit echipă » Revine pe bancă după 7 luni

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
112054069407664
Cezar Vilci  •  05 Martie 2022, 02:07

Ești *** și fals!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.1986
steaua.1986  •  04 Martie 2022, 23:05

hai ca a aparut aici si tusea si junghiul. mai baieti mergeti la fcsbe-aua voastra clonata si lasati Steaua in pace. si ca fapt divers ca tot va .... grija de inzestrarea armatei: ar trebui strans bugetul stelei pe 25 ani pentru a achizitiona un amarat de F16 second. asa ca lasati gargara si dati fuga la patronul vostru creditor dupa pomana.

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  04 Martie 2022, 21:38

Tocator de bani publici,dezbinator de suporteri!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează