FOTBAL  »  LIGA 2  »  PLAY-OFF

EXCLUSIV Oțelul are două probleme înaintea duelului cu Dinamo » Moldovenii, în alertă: „Ăsta chiar e un handicap pentru noi. Va fi vacarm!”

Oțelul visează la revenirea în Liga 1 / foto: Facebook@ GSP
Oțelul visează la revenirea în Liga 1 / foto: Facebook@ GSP

Articol de - Publicat marti, 04 aprilie 2023 10:39 / Actualizat marti, 04 aprilie 2023 12:55

Cristi Munteanu, managerul general de la Oțelul Galați, a vorbit, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru GSP.ro, despre capul de afiș al următoarei etape din play-off-ul ligii secunde, duelul de pe „Arcul de Triumf” cu Dinamo. 

  • Dinamo - Oțelul Galați e programat vineri, 7 aprilie, de la ora 20:30. Partida va fi liveTEXT, FOTO și VIDEO pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, DigiSport și OrangeSport

Pe locul 3 în play-off, Oțelul visează la revenirea în Liga 1 după o așteptare de opt ani, iar obiectivul a prins serios contur după victoria cu Steaua de săptămâna trecută, 3-2. Acum, gălățenii se pregătesc pentru alt derby, toți oamenii din jurul echipei fiind conectați la miza disputei cu Dinamo.

Oficialul gălățenilor a prefațat confruntarea de vineri, alt meci în care echipa nu-l va avea pe bancă pe Dorinel Munteanu, în continuare suspendat. Indisponibil e și căpitanul Costin Ghiocel. 

Cristi Munteanu: „E un handicap că nu-l avem pe Dorinel Munteanu pe bancă”

Când îți propui puțin, puțin o să obții! Niciodată nu ne-am propus, indiferent cu cine am juca, să nu pierdem. Suntem Oțelul Galați, mergem să câștigăm fiecare meci și asta e mentalitatea în clubul nostru. 

Minusul nostru este că nu-l avem pe Dorinel Munteanu pe bancă. Din păcate pentru noi, ăsta chiar e un handicap. Dar sunt convins că băieții se vor mobiliza și vor juca și pentru el acest meci. Ne lipsete doar căpitanul de echipă (n.r. - Costin Ghiocel), care mai are să-și ispășească două etape de suspendare. În rest, echipa e OK”, a spus cel poreclit „Babicu'”, pentru GSP.ro. 

Cristi Munteanu, înainte de Dinamo - Oțelul: „Sunt convins că va fi vacarm în stadion”

Fost campion cu Dinamo, Cristi Munteanu lasă deoparte sentimentele și nu concepe altceva decât victoria în fața fostei echipe, în contextul în care trei puncte ar aduce-o pe Oțelul și mai aproape de promovarea directă. Se așteaptă, totuși, la o atmosferă ostilă pentru gălățeni.

„Echipa mea e Oțelul, voi da totul pentru această echipă, iar obiectivul e clar. Nu contează împotriva cui joc, din opunctul meu de vedere. Am jucat și la Oțelul trei ani, am jucat și la Dinamo vreo opt ani, dar important pentru mine e ca echipa să facă un joc bun și să ne atingem obiectivul pentru acest meci. 

Așteptăm cu încredere partida. Sunt convins că va fi un vacarm în stadion! Îmi pare rău că meciul ăsta se dispută în Liga 2. Consider că aceaastă partidă ar fi trebuit să aibă loc în Liga 1. Păcat, sunt două echipe importante, de tradiție în fotbalul românesc, e păcat că se întâlnesc în Liga 2”, a mai spus fostul goalkeeper în vârstă de 48 de ani. 

Oțelul are două probleme înaintea duelului cu Dinamo » Moldovenii, în alertă: „Ăsta chiar e un handicap pentru noi. Va fi vacarm!”
Cristi Munteanu, în noua ipostază / foto: Ionuț Iordache (GSP)

Dacă e important meciul cu Dinamo? Pentru noi, toate meciurile sunt importante. Suntem într-un moment bun, venim după o victorie importantă cu Steaua, o echipă foarte bună, în fața căreia am prestat un joc bun, solid. Mergem încrezători la București, mergem să ne facem jocul nostru.

- Cristi Munteanu, manager general Oțelul Galați

Ovidiu Burcă: „Meciul cu Oțelul? Important, dar nu crucial”

Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, se gândește deja la partida cu Oțelul de vineri:. „ De acum încolo întâlnim echipe cu antrenori cu experiență. Noi suntem tineri, dornici de afirmare. Nu pot spune că meciul cu Oțelul este crucial pentru promovarea directă, dar este important

Va trebui să refacem repede jucătorii, să ajungem la turație maximă vineri. Nu ne gândim deocamdată la meciul cu CSA Steaua, dorim să trecem cu bine de jocul cu Oțelul”, a declarat Burcă.

VIDEO Florentin Petre: „Trebuie să existe continuitate la Dinamo. Mă bucur că sunt oameni care investesc în club”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Sold out în PCH în doar 3 ore la Dinamo - Oțelul!

VIDEO Fostul campion cu Dinamo merge pe mâna noilor acționari: „Au venit într-un moment greu pentru echipă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ios_ge.
ios_ge.  •  04 Aprilie 2023, 11:53

Te'ai ingrasat Babicule. Sa iesi in fata la meci sa te saluti cu baietzii!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează