FOTBAL  »  LIGA 2  »  OȚELUL GALAȚI - POLI IAȘI 0-0

VIDEO Egalul cu Poli Iași l-a înfuriat pe Dorinel Munteanu: „Nu merge așa, treziți-vă! Săptămâna asta vom lua niște decizii”

Dorinel Munteanu, antrenor Oțelul Galați +33   FOTO
Dorinel Munteanu, antrenor Oțelul Galați

Articol de - Publicat sambata, 06 august 2022 14:04 / Actualizat sambata, 06 august 2022 14:47

Dorinel Munteanu (54 de ani) nu a fost deloc mulțumit de prestația jucătorilor săi în primul meci al noului sezon de Liga 2. Oțelul a remizat pe teren propriu, la Galați, 0-0 cu Poli Iași.

„Nu sunt mulțumit nici de joc, nici de rezultat. Am pregătit altfel meciul. Chiar dacă suntem o echipă nou-promovată, mi-aș fi dorit să ne prezentăm altfel. Am avut în față o formație cu experiență în Liga 2, dar așteptam altceva de la jucătorii mei”, a afirmat antrenorul Oțelului.

Dorinel Munteanu: „Unii jucători trebuie să se trezească, nu merge așa!”

Munteanu nu-i menajează pe jucători și avertizează că va începe „curățenia” în lot:

„Majoritatea au corespuns, dar unii nu. Mă gândesc la ceea ce trebuie să fac pe viitor ca să mulțumim publicul și să câștigăm puncte, mai ales pe teren propriu.

Au fost jucători care m-au mulțumit, au făcut foarte multe, dar și câțiva jucători în privința cărora vom lua o decizie în această săptămână. Timpul este contra mea, vreau să mă prezint altfel la meciul cu Dinamo.

Jucătorii nu au fost apăsați în vreun fel, am spus că eu sunt responsabil pentru rezultatele negative. Unii dintre jucători trebuie să se trezească, să facă mai mult pentru această echipă. Nu merge așa!”

Dorinel Munteanu, după Oțelul Galați - Poli Iași: „Nu ne-au pus multe probleme”

Referitor la duelul cu Poli Iași, echipă cu pretenții de promovare, antrenorul gălățenilor a precizat că „puteam obține cele 3 puncte astăzi, am avut două sau trei ocazii foarte clare. Cu puțină șansă puteam câștiga. Adversarul nu ne-a pus prea multe probleme”.

Obiectivul nostru este să fim în play-off la iarnă. Promovarea este foarte departe. Iau lucrurile pas cu pas.

Sunt convins că publicul va veni în număr mare și în continuare. Astăzi pot fi nemulțumiți că nu am obținut cele 3 puncte acasă.

- Dorinel Munteanu, antrenor Oțelul

Ce a declarat Cristi Munteanu, managerul general de la Oțelul Galați

Se putea mai bine, echipa noastră a făcut un joc bun, nu a arătat că a fost primul ei meci în Liga 2. Nu uitați, am întâlnit-o pe Poli Iași, echipă care joacă de atât timp în Liga 2 și a făcut transferuri pentru promovare.

Noi am anunțat că ne interesează să ajungem în play-off, ne obligă numele și acest stadion plin. După acest meci am încredere că ne putem atinge obiectivele.

Vreau să le mulțumesc noilor parteneri de la combinatul Liberty. Au venit lângă noi să ne ajute, să ne susțină să ajungem în elita fotbalului românesc. Acolo este locul Oțelului.

Meciul cu Dinamo e un derby, sunt convins că vom face un meci bun acolo și că ne vom întoarce cu un rezultat bun. Dinamo rămâne Dinamo indiferent de ligă. E o situație de moment la ei, sper să se ridice, pentru că fotbalul nostru are nevoie de Dinamo, Oțelul, echipe care au scris istorie în campionat.

Mai multe știri din Liga 2: 

Scandal cu Delia pe fundal înainte de Oțelul - Poli Iași » Mai mulți fani au sărit la bătaie!

Trecut pe la FCSB, fostul concurent de la Survivor a refuzat CSA Steaua, dar vrea să joace gratis la Dinamo: „Nu s-ar păcăli cu mine”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  07 August 2022, 00:14
Postat de Vally pe 06 August 2022, 23:20

Tu esti prost rau echipa ta e o clona haioasa iti aduci aminte de "Fulgerul Bragadiru" macar la Otelul nu a fost niciodata nevoie de asa ceva , ne-am ridicat cu demnitate mereu , hai pa ca ma plictisesti .

***, *** ! *** Galati au fost vai de ei din moment ce dupa 6 luni de la *** titlului din 2011 a pierdut cea mai mare sursa de finantare. Sa nu uitam de *** cu Pandurii. Singurul rol al echipei a fost *** din grupele UCL, la fel ca cealalta *** Unirea Urziceni, au luat bani din UCL si au fugit si echipa a disparut, metoda des folosita.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vally
Vally  •  06 August 2022, 23:20
Postat de anti_fcsb_superliga_psg_bayern pe 06 August 2022, 20:15

Cind Poli Timisoara cistiga cupa Romaniei in 1958 Hoțelul Galati nici nu exista fetusule!

Tu esti prost rau echipa ta e o clona haioasa iti aduci aminte de "Fulgerul Bragadiru" macar la Otelul nu a fost niciodata nevoie de asa ceva , ne-am ridicat cu demnitate mereu , hai pa ca ma plictisesti .

anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  06 August 2022, 20:15
Postat de Vally pe 06 August 2022, 20:07

Esti copil , Otelul a invins Juventus in cupa uefa , are peste 20 de sezoane consecutive in liga 1 , esti prea frustrat ...

Cind Poli Timisoara cistiga cupa Romaniei in 1958 Hoțelul Galati nici nu exista fetusule!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează