FOTBAL  »  LIGA 2  »  OȚELUL

VIDEO Galațiul trăiește din nou pentru fotbal » Proiect major anunțat de Dorinel Munteanu: „Oțelul trebuie să revină în Liga 1!”

FOTO: Facebook Sorin Pană / sportul ilustrat
FOTO: Facebook Sorin Pană / sportul ilustrat

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iunie 2022 11:56 / Actualizat joi, 09 iunie 2022 12:12

Oțelul Galați a revenit în Liga 2 după o pauză de șase ani. La meciul decisiv cu Dante Botoșani, câștigat cu scorul de 3-0, au asistat peste 13.000 de spectatori. 

Oțelul, campioana României din sezonul 2011/2012, a sărbătorit promovarea în stil mare. Atmosfera din Galați a fost una deosebită. Peste 13.000 de fani s-au înghesuit pe vechea arenă, cântând din primul până în ultimul minut.

Cine a blocat promovarea lui Alexa, Bărboianu sau Vali Lazăr: „Fotbaliștii noștri au fost la muncă în dimineața meciului. În construcții!”
BARAJ
Cine a blocat promovarea lui Alexa, Bărboianu sau Vali Lazăr: „Fotbaliștii noștri au fost la muncă în dimineața meciului. În construcții!”

Oțelul nu vrea să se oprească aici. Sunt anunțate investiții importante, iar Dorinel Munteanu (53 de ani) este considerat garantul succesului la Galați.

Dorinel Munteanu, după promovarea în Liga 2

„A fost o promovare meritată, așteptată de toată suflarea. Vine după multă muncă. A fost un joc bun, consistent, s-a văzut și în rezultatul final. Nu am petrecut foarte mult. Băieții merită să sărbătorească, o vor face în vacanță. Suntem în obiectivul stabilit la început, parcurgem pașii normali. 

Avem planurile făcute. O să urmeze ceva transferuri, vor urma schimbări. Vom avea susținere financiară din partea tuturor. Oțelul Galați trebuie să revină în Liga 1 în următorii 3 ani!”, a spus Dorinel Munteanu, pentru GSP.ro.

Oţelul - Dante Botoşani 3-0 (1-1 în tur). 13.000 de gălățeni au sărbătorit revenirea în Liga 2

  • Au marcat: Cîrjan 45+2, A. Nica 50, D. Cireș 73

Oțelul: Dur-Bozoancă – Sil. Rus, Sîrghi, Yabre, Țica, D. Cireș, Jardan, G. Cîrjan, I. Neagu (cpt.), Cisotti, A. Nica
Antrenor: Dorinel Munteanu

Dante Botoșani: Ailenei – Dumitraș (cpt.), Moescu, Pintilei, D. Drugă, Aeroaiei, Al. Constantiniu, Căinari, Corban, Codău, Al. Zaharia 
Antrenor: Cristian Popovici

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Ionuț Negoiță, soluție pentru supraviețuirea lui Dinamo: „Ar fi ideal!”

CFR Cluj se desparte de un jucător important » Dan Petrescu i-a transmis să își caute echipă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  09 Iunie 2022, 17:22

Felicitari Dorinel !!! Esti mentor la multi fotbalisti ! Multumim !

Vally
Vally  •  09 Iunie 2022, 13:20

Hai Otelul !!! Super atmosfera la Galati !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close