FOTBAL  »  LIGA 2  »  BARAJ

Cine a blocat promovarea lui Alexa, Bărboianu sau Vali Lazăr: „Fotbaliștii noștri au fost la muncă în dimineața meciului. În construcții!”

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iunie 2022 09:13 / Actualizat joi, 09 iunie 2022 16:07

CSM Reșița, formația antrenată de Dan Alexa (42 de ani), a ratat promovarea în liga secundă, învinsă la baraj de CSC Dumbrăvița. Mai mulți fotbaliști ai grupării timișorene au fost la muncă înaintea partidei decisive.

  • CSM Reșița și Dumbrăvița au fost la egalitate la finalul celor două manșe (0-0 în tur, 1-1 la retur). Timișorenii au promovat în urma executării loviturilor de departajare.

CSM Reșița are un lot cotat la 2,26 milioane de euro, cu mulți fotbaliști trecuți prin Liga 1. Printre ei se numără Ionuț Cioinac, Valentin Lazăr, Amir Jorza, Mediop Ndiaye, Marian Drăghiceanu, Ștefan Bărboianu, Darius Buia sau Valentin Munteanu. În ciuda tuturor calculelor, reșițenii au pierdut dubla cu CSC Dumbrăvița.

Fotbalistul care l-a lăsat pe Alexa în Liga 3: „Plec la muncă la 5 dimineața, mă întorc seara! M-au înjurat de mamă și m-au făcut blatist. M-am rugat să îi batem la penalty-uri”
POVESTE
Fotbalistul care l-a lăsat pe Alexa în Liga 3: „Plec la muncă la 5 dimineața, mă întorc seara! M-au înjurat de mamă și m-au făcut blatist. M-am rugat să îi batem la penalty-uri”

Dezvăluirile făcute de Cosmin Stan, antrenorul timișorenilor, arată proporțiile surprizei.

CSM Reșița, blocată la barajul pentru Liga 2: „Jucătorii noștri au muncit în dimineața jocului”

„Trebuie să ținem cont că noi suntem o echipă cu jucători care lucrează. Jumătate de echipă lucrează. Am avut jucători care în dimineața jocului cu Reșița au fost la muncă. Și nu muncă ușoară, muncă în construcții! 

Era clar că în prelungiri Reșița va fi mai proaspătă, a venit cu elan peste noi, dar ne-am descurcat. Am ajuns la penalty-uri, unde zic eu că am avut noroc. Trebuie să fim corecți și să spunem că Reșița putea face 2-1 în multe situații, dar acesta este fotbalul. 

Am avut emoții doar în primele 120 de minute, la penalty-uri am fost liniștit. Nu știu dacă avem forța să rezistăm în Liga 2, dar acum ne bucurăm de promovare”, a declarat Cosmin Stan, antrenorul de la CSC Dumbrăvița, potrivit Prosport.

Dan Alexa, după ratarea promovării în Liga 2

„Din păcate, am pierdut un an de zile. N-am reușit să promovăm. Am ratat situații incredibile, am lovit bara și am ratat de trei ori singuri cu portarul. Un an de zile n-am pierdut un joc, nici acum nu am pierdut în timpul regulamentar, dar formatul este de așa natură încât poți să nu promovezi. 

Felicit Dumbrăvița pentru efortul de depus și pentru promovare. Nu știu ce urmează pentru noi. Este un moment greu, jucătorii au plâns în vestiar. Din punctul meu de vedere, am fi meritat să promovăm”, a spus Alexa, potrivit sursei citate. 

VIDEO „Eu nu refuzam 500.000 de euro” » Dan Alexa, dezvăluiri șocante despre o ofertă de blat în Europa: „M-am dus direct la Marian Iancu”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Tănase achită „nota de plată” » Schimbare majoră în cazul căpitanului de la FCSB din cauza simulărilor

Răzvan Lucescu acuză situația din fotbalul românesc: „Suntem nebuni la cap?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
Gigeac
Gigeac  •  11 Iunie 2022, 13:01

Om de grotă...

Adievantdematinal
Adievantdematinal  •  09 Iunie 2022, 23:56

Câtă invidie în comentarii :))))) ***... voi nu! :))). Dincolo de glumă, Alexa este un antrenor mai mult decât modest. Dar dacă ești „reprezentat” de Prodanca, iată, apari și în GSP. :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danut.petnaise
danut.petnaise  •  09 Iunie 2022, 20:30

După cum arată Dan, se vede că și el a lucrat în construcții. Poate chiar în ziua cu pricina, alături de Ana-Maria.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează