FOTBAL  »  Superliga  »  ACUZE

Răzvan Lucescu acuză situația din fotbalul românesc: „Suntem nebuni la cap?”

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iunie 2022 08:03 / Actualizat joi, 09 iunie 2022 09:22

După ce a avut un discurs dur la adresa naționalei, Răzvan Lucescu a criticat și situația din fotbalul românesc.

Antrenorul lui PAOK s-a declarat nemulțumit de problemele de la Dinamo. Fostul selecționer a acuzat și ce s-a întâmplat în trecut cu Oțelul și Unirea Urzicenii, dar și situația de la alte cluburi de tradiție.

Oțelul revine după 6 ani + Reșița, blocată de Dumbrăvița » Iată cele 5 echipe nou-promovate în Liga 2! Lista adversarelor lui Dinamo în noul sezon
BARAJ
Oțelul revine după 6 ani + Reșița, blocată de Dumbrăvița » Iată cele 5 echipe nou-promovate în Liga 2! Lista adversarelor lui Dinamo în noul sezon

Răzvan Lucescu, discurs dur despre fotbalul românesc

„Trebuie să vedem tot ansamblul. Vorbeam de campionatul nostru și că Dinamo ajunge într-o situație ca asta. Plecăm de acum sau ne ducem cu 15 ani în urmă, când a început să fie distrus clubul Dinamo?

Vorbim tot de persoane din societatea românească. Vorbim de Unirea Urziceni și de Oțelul. Unde s-a mai văzut în lumea asta, nu doar în Europa, ca două echipe care câștigă campionatul se desființează peste câțiva ani? Suntem sănătoși la cap? Despre ce vorbim?

Timișoara, un oraș al fotbalului, are trei echipe. Nu sunt în stare să se întâlnească? Brașov, la fel”, a declarat Răzvan Lucescu, potrivit digisport.ro.

Să analizăm ce se întâmplă cu jucătorii români din afară. Unde joacă, cum joacă, cine se impune. Vorbim de Chiricheș. Da, e un jucător bun, a avut un meci greșit. Toată cariera lui arată că a fost un jucător care a ajuns la Tottenham, Napoli, Sassuolo.

 E un jucător bun, dar nu e unul care să fie lider. Noi îl considerăm pe el un lider, asta arată că nu avem lider. Răzvan Marin e un jucător cu cu educație foarte bună, un jucător bun, dar este el, atât. Nu e un lider, un jucător care să vină pe teren să transmită, să motiveze, să intervină în situațiile dificile.

 – Răzvan Lucescu

VIDEO Bucurie în tribune la Galați. Valuri mexicane pe stadionul Oțelului după ce echipa a promovat în eșalonul secund

Citește și: 

Tănase achită „nota de plată” » Schimbare majoră în cazul căpitanului de la FCSB din cauza simulărilor

Edi Iordănescu nu renunță la națională după Liga Națiunilor chiar dacă ratează obiectivul » Ce a transmis șefilor FRF

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
adrian.7
adrian.7  •  09 Iunie 2022, 12:48

Respect Răzvan Lucescu! Nu pomenește nimeni despre duelul verbal purtat de Răzvan la plecare de la națională cu Giovani și Hagi care vorbeau ce o să rupă norii generația imensă scoasă de Viitorul...Ce s-a ales de ea?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează