FOTBAL  »  LIGA 2  »  POVESTE

Fotbalistul care l-a lăsat pe Alexa în Liga 3: „Plec la muncă la 5 dimineața, mă întorc seara! M-au înjurat de mamă și m-au făcut blatist. M-am rugat să îi batem la penalty-uri”

Cătălin Trifon / FOTO: Cscdumbravita.ro
Cătălin Trifon / FOTO: Cscdumbravita.ro

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iunie 2022 16:08 / Actualizat joi, 09 iunie 2022 16:08

Portarul Cătălin Trifon, eroul celor de la CSC Dumbrăvița la returul cu CSM Reșița, își împarte timpul între munca pe șantier și fotbal.

  • CSM Reșița și Dumbrăvița au fost la egalitate la finalul celor două manșe (0-0 în tur, 1-1 la retur). Timișorenii au promovat în urma executării loviturilor de departajare.

CSC Dumbrăvița este revelația sezonului în fotbalul românesc. Echipa uneia dintre cele mai bogate comune din țară, poziționată la periferia orașului Timișoara, a răsturnat calculele hârtiei și a învins-o pe CSM Reșița în finala barajului pentru Liga 1. 

Cine a blocat promovarea lui Alexa, Bărboianu sau Vali Lazăr: „Fotbaliștii noștri au fost la muncă în dimineața meciului. În construcții!”
BARAJ
Cine a blocat promovarea lui Alexa, Bărboianu sau Vali Lazăr: „Fotbaliștii noștri au fost la muncă în dimineața meciului. În construcții!”

Fotbaliștii pregătiți de Cosmin Stan nu sunt sută la sută profesioniști. Ei își împart timpul între terenul de fotbal și slujbele de zi cu zi. Un caz aparte este portarul Cătălin Trifon, eroul partidei de la Reșița, cel care a blocat loviturile de departajare executate de Călin Cristea și Valentin Munteanu.

Cătălin Trifon: „Plec la muncă la 5 dimineața, mă întorc seara”

„Sunt foarte fericit, nu am cuvinte să-mi exprim bucuria! Toată săptămâna m-am rugat să câștigăm la penalty-uri. Nu pentru a mă evidenția eu, ci pur și simplu m-am gândit că e cel mai dureros mod de a pierde pentru o echipă cu valoarea și bugetul Reșiței. 

La meciul tur, am fost înjurat în permanență, atât de jucătorii lor, cât și de suporteri. M-au făcut blatist și m-au înjurat în toate felurile, de la mamă până la cel mai mic nepot! Le mulțumesc pentru toate injuriile, m-au motivat și le-am demonstrat că îi putem bate”, a spus Cătălin Trifon, potrivit site-ului oficial al celor de la Dumbrăvița. 

14.788 de persoaneera populația activă din Dumbrăvița, conform evidenței de la începutul anului 2020

„Nu am fost la lucru în ziua meciului, din fericire. După cum știți, cu doi dintre colegii mei lucrez în construcții, asta ne e meseria, nu avem ce să facem. Am promovat în Liga 2 și, probabil, va trebui să-mi dau demisia de acolo. Ar cam trebui, pentru că e un alt nivel. În unele zile plec la muncă la 5 dimineața și mă întorc la 7 seara, în altele plec la 7 dimineața și vin la 10, pentru că merg și la antrenament. 

N-am avut niciun fel de juniorat, am crescut la Diniaș, în comuna din care provine și Romario Benzar. Am câștigat în 2009 Cupa Hagi Danone. În rest, am jucat doar pe la sate”, povestește Trifon.

Citește și alte știri din Liga 2: 

Problemele se țin lanț de Dinamo » Amendă usturătoare pentru incidentele de la barajul cu U Cluj

VIDEO Galațiul trăiește din nou pentru fotbal » Proiect major anunțat de Dorinel Munteanu: „Oțelul trebuie să revină în Liga 1!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
balotelli
balotelli  •  10 Iunie 2022, 08:25

"Am câștigat în 2009 Cupa Hagi Danone." Deci cariera lui se leagă tot de numele Hagi. Respect, în orice caz. *Pentru Trifon, nu pentru Hagi.

xxrapi
xxrapi  •  10 Iunie 2022, 07:49

Multe comentarii sunt scrise de resiteni. Si se vede acest lucru... Cam urat pentru voi!

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  09 Iunie 2022, 23:00

Daca primarul din Dumbravita pune ca si la Voluntari sau Chiajna bani la bataie din bugetul local si va fi reales va rezista !!! Daca are oameni sa faca proiecte europene in comunitate ...vor exista si fonduri ! Daca da usor autorizatii de constructie va atrage fonduri private pentru constructii----- fonduri care nu asteapta in marile orase birocratia de 2-3 ani pentru PUZ-uri de zona ! si sunt Miliarde de Euro si Dolari care se investesc in proximitatea marilor orase ! La Dumbravita trebuie aplauze cand mai promoveaza si SPORTUL ! Asta ar trebui sa faca Guvernul !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează