FOTBAL  »  LIGA 2  »  OȚELUL GALAȚI - UNIREA DEJ 1-0

VIDEO + FOTO Fiesta la Galați! Fanii au invadat terenul pentru a sărbători promovarea Oțelului + Imagini exclusive din vestiar

Articol de , , , - Publicat duminica, 21 mai 2023 15:18 / Actualizat duminica, 21 mai 2023 15:52

Oțelul a câștigat partida cu Unirea Dej, 1-0, și a promovat în Liga 1, revenind în primul eșalon după 8 ani.

Ajunsă chiar și în Liga 3, Oțelul a promovat în Liga 1 după ce în vara lui 2022 reușea promovarea în Liga 2.

Iată barajele de promovare/menținere în Superliga! » Când se joacă meciurile decisive
BARAJE
Iată barajele de promovare/menținere în Superliga! » Când se joacă meciurile decisive

VIDEO Imagini EXCLUSIVE din vestiarul Oțelului

Fiesta la Galați după promovarea Oțelului

În tribunele stadionului din Galați, 10.000 de fani și-au susținut favoriții. Iar la final au dat drumul petrecerii. Imediat după fluierul final, suporterii au invadat terenul. Au început să cânte pentru a celebra revenirea în Liga 1, felicitându-i și cântând alături de jucătorii lui Dorinel Munteanu.

„Am suferit, dar am reușit să promovăm. Cum spunea fostul nostru preparator fizic, în vârful muntelui poți ajunge pe mai multe cărări. Multe lume poate voia să promoveze Dinamo pentru că generează mai mulți bani, iar noi suntem o echipă mai mică. 

Dar am reușit să promovăm. Vreau să mă bucur de acest moment. Sper să facem o figură frumoasă în Liga 1. Nu îmi aduc aminte de vreo altă echipă care să promoveze consecutiv, din Liga 3 în Liga 1”, a declarat Cristian Sîrghi, fundașul Oțelului, în emisiunea „DigiSport Special”.

+19 FOTO

„Am meritat din plin această promovare. Felicitări echipei și Galațiului. Felicitări și lui Dorinel, care a făcut din nou istorie la Galați. Bravo, Galați! Bravo, gălățeni”, a spus și Cristi Munteanu, președintele Oțelului.

Citește și:

Dinamo, umilită de jucătorii lansați de FCSB » Robert Ion și Alexandru Musi, cei mai buni pentru Poli Iași

Lovitură după lovitură pentru Dinamo la Iași » Burcă a pierdut 3 jucători

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
Vally
Vally  •  21 Mai 2023, 23:43
Postat de george.br pe 21 Mai 2023, 16:04

Sarghi trebuie inteles... l-a luat valul entuziasmului si fabuleaza si el referitor la promovarile consecutive. Una ca Otelul a lancezit vreo 5 ani in L3, a doua ca Stiinta a castigat(chiar) consecutiv L3 si L2.

Daca nu stii sa referit la faptul ca Otelul a promovat consecutiv din C in B si acum in A poti sa verifici anul trecut pe vremea asta Otelul era in liga 3.

.Caravela
.Caravela  •  21 Mai 2023, 21:44
Postat de george.br pe 21 Mai 2023, 16:04

Sarghi trebuie inteles... l-a luat valul entuziasmului si fabuleaza si el referitor la promovarile consecutive. Una ca Otelul a lancezit vreo 5 ani in L3, a doua ca Stiinta a castigat(chiar) consecutiv L3 si L2.

n-ai de unde sa stii ca nu esti din Craiova si nici nu erai angajat la mititel. FCU n-a promovat din primul an din L3, a trebuit sa lasa Turris Turnu Magurele sa promoveze. Echipa lui Mititelu a promovat din L3 in L2 din a doua incercare.

talpaiadului
talpaiadului  •  21 Mai 2023, 17:44

Felicitari galatenilor care au refuzat sa lase fotbalul sa moara, respect Dorinel Munteanu - adevaratul artizan al promovarii, bravo lotului de jucatori care si-au depasit limitele fotbalistice prin munca, seriozitate si suferinta. Meciurile Otelului au semanat cu vizitele la dentist, dar echipa a terminat campionatul pe un nesperat loc trei, ceea ce conteaza cu adevarat. Sarbatoare pe deplin meritata la Galati, noroc si la mai mare!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează