FOTBAL  »  LIGA 2  »  OȚELUL

VIDEO Dorinel Munteanu a „recidivat” » S-a luat de un suporter ca la titlul din 2011: „Băăă, du-te bă!”

Dorinel Munteanu // foto: captură YouTube @ PrimaSport
Dorinel Munteanu // foto: captură YouTube @ PrimaSport

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 noiembrie 2022 12:17 / Actualizat duminica, 06 noiembrie 2022 12:35

Dorinel Munteanu (54 de ani), antrenorul de la Oțelul, a apostrofat un suporter după meciul cu Unirea Slobozia, câștigat de ialomițeni cu 1-0, amintind de celebra fază de la titlul câștigat de gălățeni în 2011.

Învins Unirea Slobozia, 0-1, Dorinel Munteanu nu a avut parte de liniște nici în fața microfonului. După meci, în timp ce acorda un interviu pe gazon, antrenorul de la Oțelul a fost întrerupt de un suporter care a suflat într-o trompetă.

Dorinel s-a uitat lung către suporter și i-a strigat: „Băăăăă, du-te bă d-aicia, bă!”

Dorinel Munteanu a „recidivat” » A apostrofat un suporter după Unirea Slobozia - Oțelul Galați

Și reporterul l-a apostrofat pe bărbatul în cauză: „Hai, mă nene, gata!”

Faza a amintit de o scenă din 2011, petrecută imediat după titlul câștigat de Oțelul Galați. În timp ce acorda un interviu de pe gazon, de la sărbătoarea de titlu, Dorinel a fost extrem de iritat de suporterii care treceau prin fața camerei de filmat și a strigat la ei:

„Băăăă! Dă-te la o parte! Dă-te bă la o parte!” Agasat de suporteri, Dorinel a întrerupt brusc interviul.

Ce a mai declarat Dorinel Munteanu după Unirea Slobozia - Oțelul Galați 1-0:

Cum am fost pe teren, așa am fost și pe bancă. A fost tensiune! Chiar dacă am început mai prost jocul, apoi a venit acel cartonaș roșu care a rupt echilibrul. Pot spune că am dominat, jucătorii mei s-au implicat să revină în joc. 

Nu știu ce să spun de penalty și de cartonaș, nu am revăzut fazele. Arbitrul (n.r. - Andrei Antonie) a fragmentat jocul... nu e o scuză, dar sunt frustrat pentru ce s-a întâmplat.

Am luat și eu roșu, o să lipsesc, ce să fac? Așa manieră de arbitraj nu am mai văzut în viața mea. Nu ne-a lăsat! La orice contact din a doua repriză a fluierat pentru adversar. Dar ce să facem, ăsta e fotbalul, trebuie să stăm la mâna unor arbitri... Am înțeles că e de Divizia A, nu știu cum a ajuns acolo!

6este locul pe care a căzut Oțelul după înfrângerea cu Unirea Slobozia. Gălățenii au 22 de puncte, 4 sub liderul Steaua, dar și un meci în plus față de „militari”

Mai multe știri din Liga 2: 

3 detalii de la Csikszereda - Dinamo: jucătorul „câinilor” a izbucnit în plâns după meci + Burcă și fotbaliștii săi au scandat cu galeria „România, România”

Fotbalistul lui Dinamo reclamă influența lui Ioan Becali: „A impus jucători, el decide tot!” » A ratat un transfer la Fiorentina, acum vrea să semneze cu Rapid!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
fibra
fibra  •  06 Noiembrie 2022, 13:16

Dorinel,daca esti antrenor corect trebuie sa recunosti ca ai echipa slaba cum sunt toate din Liga 2 si toate din Liga 1 ,raportat la Europa din jurul nostru,nu la granzi.

traian_v
traian_v  •  06 Noiembrie 2022, 12:59

Dorinel - tu nu stii de ce acelui arbitru (Antonie) i se spune "Prajitura"? Chiar nu stii?

Catalynn____
Catalynn____  •  06 Noiembrie 2022, 12:58

Păcat de munca lu’ Dorinel, cum un necaz nu vine singur azi portarul jienilor și-a îngropat echipa și a “scufundat” Oțelul pe loc de play-out. :-((( Vina ii aparține celui care a luat roșu direct in min. 25 pt o intrare complet neglijenta la mijlocul terenului. Nu a fost premeditare dar era sa îl lase fără glezna pe ialomițean. Tot neglijenta as numi și faultul pt care s-a acordat 11m, la ambele faze arbitrul a judecat corect. oricum nu cred ca exista vreo conspirație nici pt a ajuta pe slobozeni și nici pt a împiedica Oțelul, deci dacă arbitrul a mai și greșit nu a fost “cu temă”.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează