FOTBAL  »  LIGA 2  »  VIITORUL TÂRGU JIU - DINAMO 2-0

Sar scântei! Ovidiu Burcă, discurs agresiv după nou eșec al lui Dinamo: „Nu pot repara toate mizeriile lăsate în club în ultimii doi ani! Am nevoie de 6-8 săptămâni!”

Ovidiu Burcă / Captură Prima Sport
Ovidiu Burcă / Captură Prima Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 august 2022 20:57 / Actualizat sambata, 20 august 2022 21:22

Ovidiu Burcă (42 de ani), antrenorul celor de la Dinamo, a avut un discurs furibund la finalul meciului pierdut de echipa sa cu Viitorul Târgu Jiu, scor 0-2. Tehnicianul cere răbdare pentru a construi o echipă puternică și aruncă „săgeți” către predecesorii săi: „S-au lăsat numai mizerii în club în ultimii doi ani”. 

În ciuda eșecului înregistrat la Târgu Jiu, Ovidiu Burcă a evidențiat lucrurile pozitive pe care le-a observat în jocul echipei sale. Tehnicianul spune că are nevoie de aproape două luni pentru a reuși să alcătuiască o echipă competitivă și nu se ferește să-i atace pe cei care au trecut prin club în ultimele două sezoane.

Ovidiu Burcă, discurs agresiv după nou eșec al lui Dinamo: „Am nevoie de 6-8 săptămâni!”

„Am pierdut cu 0-2, dar cred că am făcut un meci destul de bun până la primul gol primit. Încerc să creez o echipă cu un stil dominant, dar nu-i ușor. Sunt ferm convins că echipa va arăta altfel cu timpul. Eu am nevoie de 6-8 săptămâni pentru a face echipa să joace, cred că am nevoie de puțin timp. 

Am văzut multe lucruri bune, am avut controlul balonului, am văzut o echipă care a arătat așa cum trebuie să arate Dinamo. Sunt mâhnit că am pierdut, dar, repet, am văzut multe lucruri bune. Mai spun o dată: am nevoie de 6-8 săptămâni!”, a spus Burcă la Orange Sport.

Viitorul Pandurii - Dinamo 2-0. Loseri și în B! „Câinii” bifează a doua înfrângere consecutivă, după un meci în care au fost inexistenți!
VIITORUL PANDURII - DINAMO 2-0
Viitorul Pandurii - Dinamo 2-0. Loseri și în B! „Câinii” bifează a doua înfrângere consecutivă, după un meci în care au fost inexistenți!

Ovidiu Burcă: „Nu pot repara toate mizeriile lăsate în club în ultimii doi ani!”

„Nu mi-a fost frică să-i titularizez pe Ghezali și Bena, vreau să urgentez cât mai repde acomodarea lor. Sunt doi jucători care pot aduce un plus, sper să se adapteze cât mai repede. 

Mai sunt discuții pentru doi jucători care vor veni săptămâna viitoare, sper să rezolve lucrurile. E de lucrat în toate compartimentele, dar nu pot repara eu ce s-a întâmplat în ultimii doi ani în clubul ăsta, s-au lăsat numai mizerii în club! 

Dar sunt optimist că lucrurile își vor reveni, am nevoie de șase, șapte, opt săptămâni. O echipă precum Dinamo trebuie să aibă un stil dominant, nu trebuie să joace la așteptare. Cum spuneam, e nevoie de timp”, a spus Burcă, la microfonul Orange Sport. 

Suporterii și-au pierdut răbdarea, dar sunt convins că vom arăta mai bine de la săptămână la săptămână.

- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Vali Lazăr, după eșecul lui Dinamo cu Viitorul Târgu Jiu: „Avem de muncă, este un drum lung și greu”

Am luat un gol, apoi ne-am avântat în atac. S-au închis foarte bine și nu am rueșit să marcăm. Problema este că n-am înscris în prima repriză, când ei nu au avut nicio ocazie. Iar fotbalul te pedepsește. 

Mergem înainte, avem un mix de jucători. Câțiva de anul trecut, foarte mulți juniori. Avem de muncă, este un drum lung și greu. Majoritatea jucătorilor au calitate foarte bună individual, dar trebuie să creăm o familie, un grup. Avem o lună de când a venit domnul Burcă, lucrăm la asta zi de zi.

- Valentin Lazăr, mijlocaș Dinamo

VIDEO Ion Țiriac l-a abordat pe prim-ministrul Ciucă: „Domnu' general, vedeți cum faceți și cu Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

VIDEO Viitorul Pandurii - Dinamo 2-0. Loseri și în B! „Câinii” bifează a doua înfrângere consecutivă, după un meci în care au fost inexistenți!

Dinamo respiră » DDB a virat o sumă importantă de bani în conturi: „Au spus că suntem în colaps, dar cifrele arată altceva”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
colorsinsin
colorsinsin  •  22 August 2022, 14:23
Postat de Zino15 pe 22 August 2022, 00:51

ADEVARUL ESTE ALTU PILE RUDE NEAMURI RELATII SPAGI NEPOTI SE VEDE MECI DE MECI JUCATORI PROSTI CARE NU ALEARGA NU RUPE POARTA SI SUNT PRAF????????????????

Antrenoru ddb-ului si interesele lor ascunse.

Zino15
Zino15  •  22 August 2022, 00:51

ADEVARUL ESTE ALTU PILE RUDE NEAMURI RELATII SPAGI NEPOTI SE VEDE MECI DE MECI JUCATORI PROSTI CARE NU ALEARGA NU RUPE POARTA SI SUNT PRAF????????????????

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  21 August 2022, 16:51
Postat de rav410wrc pe 20 August 2022, 23:56

Bre, tibi iq33, cam miroase a mamaLiga 3 ... Se pare ca 3, este numarul tau "norocos" ;)))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează