FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

VIDEO Ovidiu Burcă, înțepături pentru Dorinel Munteanu: „S-a preocupat mai mult de alții decât de echipa lui, iar rezultatele arată asta”

Foto: Ovidiu Burcă
Foto: Ovidiu Burcă

Articol de - Publicat sambata, 20 mai 2023 22:00 / Actualizat sambata, 20 mai 2023 22:08

După ce au efectuat un ultim antrenament la Săftica înaintea duelului cu Poli Iași pentru promovare, dinamoviștii au plecat cu avionul spre Iași la ora 21:00. Având alături și conducerea pentru acest zbor, Ovidiu Burcă a prefațat confruntarea de duminică, 21 mai, de la ora 13:00, cu trupa din Copou.

Ovidiu Burcă a precizat că Dinamo nu va avea un meci ușor în fața celor de la Politehnica Iași și l-a atacat pe Dorinel Munteanu.

VIDEO. Ovidiu Burcă: „Mai bine jucam împotriva titularilor”

„Ne așteaptă un meci dificil chiar dacă multă lume spune că Iașiul joacă cu a doua echipă. Cred că în condițiile date, ne-ar fi fost mai ușor să jucăm cu adversarii care au dus greul decât cu cei care au evoluat mai puțin. Sunt jucători de prima ligă la Iași pentru că au un lot valoros.

M-au deranjat discuțiile făcute la începutul play-off-ului care spuneau că Iașiul ne va da meciul. Dorinel Munteanu și-a făcut o obsesie în a discuta doar despre Dinamo. A văzut tot timpul scenarii și lucruri petrecute în spatele culiselor. E problema dumnealui, noi n-am vrut să vorbim despre alții. S-a preocupat mai mult de alții decât de echipa lui, iar rezultatele arată asta”, a spus Ovidiu Burcă.

Ovidiu Burcă: „Avem o primă importantă pentru promovare”

Antrenorul „câinilor roșii” a comentat și situația de la Unirea Dej, club care n-a reușit să primească licența pentru Liga 1. 

Ovidiu Burcă, înțepături pentru Dorinel Munteanu: „S-a preocupat mai mult de alții decât de echipa lui, iar rezultatele arată asta”
Vlad Iacob, Andrei Nicolescu și Eugen Voicu au făcut parte din delegația deplasată de Dinamo la Iași

„Au fost cumva destul de multe lucruri în neregulă care s-au făcut în acest play-off cu formații care n-aveau dreptul de participare în liga 1. Acum a fost și decizia cu cei de la Unirea Dej care a venit într-un moment inoportun, iar Federația ar trebui să se gândească mai mult”, a spus Ovidiu Burcă.

În afară de Antonio Bordușanu care are o mică problemă la genunchi, în rest am tot lotul valid. Avem o primă importantă pentru promovare și suntem la un pas de a pune mâna, dar cel mai mult ar trebui să ne motiveze șansa de a promova pentru că vom intra în istoria lui Dinamo.

Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Citește și alte știri:

Lovitură pentru Gică Hagi » Jolly-joker-ul pregătit în absența lui Denis Alibec poate rata derby-ul de titlu cu FCSB

Manchester City, vechea și noua campioană a Angliei! Guardiola profită de rezultatul din Nottingham - Arsenal și declanșează fiesta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
Catalynn.._.
Catalynn.._.  •  21 Mai 2023, 16:21
Postat de vichart pe 21 Mai 2023, 12:45

oau,deci tu crezi in voodoo? foarte bine,daca crezi ca tot ce spun se intampla invers,iti doresc sanatate si sa nu suferi in chinuri groaznice niciodata.

Nu ce spui contează, ci ce îți dorești! :-))) De spus poți spune orice, important e însă ce gândești de fapt nu ce îți iese pe gaura gurii Vansoitane. Așa ca se va întâmpla pe dos dacă chiar mi-ai dori multă sănătate, cum însă știu ca gândești exact opusul mă pregătesc sa bat suta de ani, sănătos tun! :-)))

vichart
vichart  •  21 Mai 2023, 12:45
Postat de Catalynn.._. pe 20 Mai 2023, 23:53

Tocmai i-ai promovat și pe unii și pe alții! Ca ieri când ai îngropat Chindia și ai salvat Argeșul! :-)))

oau,deci tu crezi in voodoo? foarte bine,daca crezi ca tot ce spun se intampla invers,iti doresc sanatate si sa nu suferi in chinuri groaznice niciodata.

Catalynn.._.
Catalynn.._.  •  20 Mai 2023, 23:53
Postat de vichart pe 20 Mai 2023, 22:38

dar medicamentele cand ti le iei bah punctulet? clona csa si vitgan barzesti nu o sa joace niciodata in liga 1.

Tocmai i-ai promovat și pe unii și pe alții! Ca ieri când ai îngropat Chindia și ai salvat Argeșul! :-)))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează