INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NOTTINGHAM - ARSENAL 1-0

Manchester City, vechea și noua campioană a Angliei! Guardiola profită de rezultatul din Nottingham - Arsenal și declanșează fiesta

Nottingham a învins-o pe Arsenal, scor 1-0, în penultima rundă a sezonului din Premier League. Manchester City a profitat de rezultat și a devenit matematic campioană! +7   FOTO
Nottingham a învins-o pe Arsenal, scor 1-0, în penultima rundă a sezonului din Premier League. Manchester City a profitat de rezultat și a devenit matematic campioană!

Articol de - Publicat sambata, 20 mai 2023 21:45 / Actualizat sambata, 20 mai 2023 21:51

Nottingham a învins-o pe Arsenal, scor 1-0, în penultima rundă a sezonului din Premier League. Manchester City a profitat de rezultat și a devenit matematic campioană!

  • Trupa lui Pep Guardiola va sărbători câștigarea celui de-al 9-lea titlu de campioană chiar duminică, de la ora 18:00, pe Etihad, în disputa cu Chelsea.

Arsenal a condus aproape tot sezonul din Premier League, dar a clacat în final, sub presiunea incredibilă a lui Manchester City. 

Se încheie hegemonia? Bayern, la un pas să piardă titlul după o repriză de coșmar
Bayern
Se încheie hegemonia? Bayern, la un pas să piardă titlul după o repriză de coșmar

Manchester City, campioană după Nottingham - Arsenal 1-0 

Astăzi, pe City Ground, Arteta a aliniat cea mai bună formulă pe care a avut-o la dispoziție. „Tunarii” au avut o posesie covârșitoare, 82%, dar au lansat în gol toate „ghiulelele”, doar 3 șuturi expediate pe spațiul porții lui Navas. 

„Pădurarii” au fost avut o eficiență remarcabilă, au marcat prin Taiwo Awoniyi, în minutul 19, apoi s-au închis în propria treime. 

Pentru Nottingham, victoria de astăzi echivalează cu salvarea de la retrogradare. Southampton, Leicester și Everton nu o mai pot depăși. 

Arsenal rămâne cu 81 de puncte. Mai are un singur meci, cu Wolverhampton, și nu o mai poate depăși pe Manchester City.

Guardiola, prim obiectiv îndeplinit 

Manchester City a devenit matematic campioană și mai are două meciuri până la tripla istorică. Formația pregătită de Pep Guardiola o va înfrunta pe Manchester United în finala Cupei Angliei și pe Inter în finala Ligii campionilor. 

FINAL. Nottinham - Arsenal 1-0

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Dezvăluiri incendiare despre Gerard Pique: „Era într-o relație cu Shakira și m-a întrebat ce dimensiuni are fundul meu”
METROSPORT
Dezvăluiri incendiare despre Gerard Pique: „Era într-o relație cu Shakira și m-a întrebat ce dimensiuni are fundul meu”
Vor să înăsprească pedeapsa pentru fotbalistul care a încălcat de 262 de ori regulamentul anti-pariuri » Cererea trimisă de Federația Engleză de Fotbal la FIFA
BRENTFORD
Vor să înăsprească pedeapsa pentru fotbalistul care a încălcat de 262 de ori regulamentul anti-pariuri » Cererea trimisă de Federația Engleză de Fotbal la FIFA

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
concret
concret  •  21 Mai 2023, 20:34
Postat de Corcodel_topor pe 21 Mai 2023, 10:56

Iti bati capul degeaba, n-ai cu cine! Acum vreo o lună am scris si eu după meciul cu Southampton ca Arsenal au devenit un club de care toți fac mișto în Anglia si nimeni nu îi mai ia în serios. Si mi-au sărit în cap "concret" asta pe care nu-l duce capul si se rezumă la a înjura si inca vreo câțiva care probabil încă joaca Fifa 2007 cu Arsenal si cred ca echipa aia încă e relevanta cu ceva în Anglia sau în fotbalul european. Înțeleg dacă era un club fara investiții puteai spune că nu au performante din cauza asta, dar Arsenal în ultimii ani au plătit pe jucători mai mulți bani decât City hahahahah. Si nu au mai jucat în UCL din 2017. În ultimii 5 ani, Arsenal a platit, net, pentru jucatori, dublu fata de cât a platit City hahahahah. Si apoi vin toți ăștia si iti spun că Arsenal nu cheltuie si doar are traditie haha. Sunt cei mai mari loseri din fotbalul englez si echipa de care își bat joc toți. Din 365 de zile cat are anul, au stat 250 de zile pe primul loc si tot nu au luat titlul. Asta înseamnă să fii loser si sa nu ai mentalitate de top, pe sfârșit trebuie doar putina presiune si Arsenal cade natural pentru că este în ADN-ul lor să piardă an de an. Veșnicii loseri.

Dar United, care a cheltuit mai multe miliarde pe jucatori dupa era Ferguson decat au cheltuit chinezii si indienii ca sa trimita sonde spatiale pe Luna si Marte, de cand nu a mai castigat titlul bai prostule? Dar Liverpool care a castigat 1 singur titlu in ultimii 30 de ani si ala la mustata in lupta tot cu City? Dar Chelsea care a cheltuit numai anul asta cat PIB-ul unei tari din Africa si era cat pe ce sa fie in lupta de la retrogradare? Ti-am mai spus, esti prea prost ca sa intelegi ceva din fotbal si din viata. Arsenal este unul dintre cele mai titrate cluburi din fotbalul englez, iar pana sa vina Abramovich la Chelsea titlul era o discutie intre tunari si United. Apoi, Arsenal a redus investitiile in jucatori pentru a acoperi creditele stadionului Emirates. Oricum PL a devenit un farmer league al lui City, in momentul asta au atins perfectiunea si nu are nimeni cum sa ii detroneze.

Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  21 Mai 2023, 16:43
Postat de larrycrews pe 20 Mai 2023, 21:09

tu tii doar cu echipe tip loser. cu vitan barzesti si cu arsenal. serios bah,cum sa ai vreo 9-10 puncte avans cu vreo 10 etape inainte de final si sa pierzi titlu intr-un asemenea hal rusinos? ha ah ha

Simplu, lipsa de experienta.

larrycrews
larrycrews  •  21 Mai 2023, 13:06
Postat de concret pe 21 Mai 2023, 06:50

Cel mai mare loser tu esti, echipele respective au istorie si traditie in spate, dar tu... ***, loserul suprem

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează