INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  METROSPORT

FOTO Dezvăluiri incendiare despre Gerard Pique: „Era într-o relație cu Shakira și m-a întrebat ce dimensiuni are fundul meu”

Suzy Cortez (33 de ani), fostă Miss Bum Bum și superfan Barcelona, face dezvăluiri incendiare despre Gerard Pique (36), fostul fundaș central al catalanilor. +23   FOTO
Suzy Cortez (33 de ani), fostă Miss Bum Bum și superfan Barcelona, face dezvăluiri incendiare despre Gerard Pique (36), fostul fundaș central al catalanilor.

Articol de - Publicat sambata, 20 mai 2023 19:19 / Actualizat sambata, 20 mai 2023 20:11

Suzy Cortez (33 de ani), fostă Miss Bum Bum și superfan Barcelona, face dezvăluiri incendiare despre Gerard Pique (36), legenda catalanilor.

După ce s-a despărțit de Shakira pentru a se cupla cu Clara Marti, Pique nu are parte de liniște. În cadrul unui interviu citat de Marca, Miss Bum Bum spune că Pique a curtat-o în timp ce se afla într-o relație cu Shakira!

Scandal în direct la TV! Ilie Dumitrescu a răbufnit: „Vorbești prost rău de tot. Nu mai jigni aiurea”
CONFLICT
Scandal în direct la TV! Ilie Dumitrescu a răbufnit: „Vorbești prost rău de tot. Nu mai jigni aiurea”

Suzy Cortez, Miss Bum Bum: „Pique m-a întrebat ce dimensiuni are fundul meu”

+19 FOTO

„Eram prietenă cu fostul președinte al Barcelonei, Sandro Rosell. Când a aflat Pique, mi-a cerut numărul de telefon și mi-a trimis un mesaj. Mai târziu, odată ce m-am întors în Brazilia, mi-a dat mesaj pe Instagram, întrebând când mă întorc în Europa. Și, total nepotrivit, m-a întrebat ce dimensiuni are fundul meu. 

Din respect pentru Shakira, am ales să nu vorbesc despre asta înainte. Dar acum voi împărtăși tot ce știu și prin ce am trecut. Mi-a trimis fotografii explicite, deși eu m-am abținut să le deschid. A mers chiar până la a-mi oferi un jet privat, să zbor din Londra. Cred că astfel de acțiuni sunt extrem de lipsite de respect. Cu siguranță Shakira nu merita asta”, a povestit Susy Cortez.

Singurii jucători ai Barcelonei care nu m-au abordat niciodată au fost Messi și Coutinho. Sunt soți excepționali și își respectă profund soțiile

- Susy Cortez

+19 FOTO

Vezi și:

Anamaria Prodan s-a despărțit de iubitul ei: „Călătoria noastră a luat sfârșit”
METROSPORT
Anamaria Prodan s-a despărțit de iubitul ei: „Călătoria noastră a luat sfârșit”
„Cea mai frumoasă femeie din hochei” își înnebunește admiratorii: „Ai putea însenina ziua oricui”
METROSPORT
„Cea mai frumoasă femeie din hochei” își înnebunește admiratorii: „Ai putea însenina ziua oricui”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mafa
mafa  •  20 Mai 2023, 22:52

Miss bum bum !!...nu stiu daca sa rad(de voi) sau sa plang de stirea asta sportiva fara precedent...am impresia ca chiar va bateti joc !!..dar nu stiu de cine !! de cei care va platesc sau de cititorii gazetei de perete, care din ce in ce sunt mai putini...rusine stimabililor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  20 Mai 2023, 20:23

***.. Bine, la câtă minte și la ce gusturi au fotbaliatorii...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează