FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Scandal în direct la TV! Ilie Dumitrescu a răbufnit: „Vorbești prost rău de tot. Nu mai jigni aiurea”

Ilie Dumitrescu și jurnalistul Decebal Rădulescu s-au răfuit în direct la TV.
Ilie Dumitrescu și jurnalistul Decebal Rădulescu s-au răfuit în direct la TV.

Articol de - Publicat sambata, 20 mai 2023 18:31 / Actualizat sambata, 20 mai 2023 18:58

Ilie Dumitrescu și jurnalistul Decebal Rădulescu s-au răfuit în direct la TV.

Motivul? Ilie Dumitrescu a spus, în emisiunea „Digi Sport Special”, că, în opinia lui, finala campionatului dintre Farul și FCSB ar fi trebuit arbitrată de cuplul Kovacs „central” - Hațegan VAR. 

Știm barajele de promovare/menținere în Superliga » Când are loc tragerea la sorți și când se joacă partidele
BARAJE
Știm barajele de promovare/menținere în Superliga » Când are loc tragerea la sorți și când se joacă partidele

CCA nu i-a putut delega pe amândoi, întrucât, așa cum GSP a informat în exclusivitate, între ei există un război rece. Astfel, la Ovidiu va fi „central” Radu Petrescu, iar în camera VAR Hațegan.

„Mister” a precizat că, în perioada în care el juca în România, derby-urile erau conduse de cei mai buni arbitri din țară. Atunci a intervenit jurnalistul Decebal Rădulescu, amintind de practicile de dinainte de '90.

Ce a urmat, mai jos.

Ilie Dumitrescu, dispută cu Decebal Rădulescu: „Jignești aiurea”

  • Ilie Dumitrescu: La cel mai important meci al campionatului n-ar fi trebuit să fie cei mai buni arbitri? Adică Istvan și Hațegan? Ei trebuiau să fie delegați în mod normal. Eu îmi aduc aminte că, în trecut, la meciurile Dinamo - Steaua...
  • Decebal Rădulescu: Atunci erau „blătari”, erau puși de secretarii de stat! 
     
  • Ilie Dumitrescu: Lasă, mă, că nu erau puși de secretari. Arbitra cel mai bun, Ion Crăciunescu...
  • Decebal Rădulescu: Arbitra cel mai bun și cel mai hoț. Știa ce are de făcut.
     
  • Ilie Dumitrescu: Vorbești numai.. Ce vorbești tu, că tu nu știai nimic în perioada aceea. Ce știai tu? Câți ani aveai atunci?
  • Decebal Rădulescu: Păi știam rezultatul meciurilor voastre de dinainte, al unora dintre ele. Aveam 15-16 ani, dar se știau rezultatele. 
     
  • Ilie Dumitrescu: Vorbești așa... Jignești aiurea! Vorbești prost rău de tot, nu mai vorbi. 
  • Decebal Rădulescu: Nu jignesc pe nimeni. Spun ce s-a întâmplat, ce au făcut Steaua și Dinamo pe vremea aia...
     
  • Ilie Dumitrescu: Eu îți spun că la astfel de meciuri era delegat cel mai bun arbitru. Crăciunescu era cel mai bun, el arbitra! Porumboiu, Igna. N-ai cum să nu pui cei mai buni arbitri la un meci de referință. 
  • Decebal Rădulescu: Bineînțeles că erau delegați cei mai buni, dar și ăia...

VIDEO. Toate detaliile înaintea partidei Farul - FCSB:

Mai multe articole despre Farul - FCSB:

Hagi, mesaj răspicat la conferință: „Am cei mai buni jucători în fiecare compartiment! Dați voi nume, faceți ierarhii, dar eu știu”
FARUL - FCSB
Hagi, mesaj răspicat la conferință: „Am cei mai buni jucători în fiecare compartiment! Dați voi nume, faceți ierarhii, dar eu știu”
„Rămâneți la FCSB dacă nu luați campionatul?” » Ce a răspuns Elias Charalambous
FARUL - FCSB
„Rămâneți la FCSB dacă nu luați campionatul?” » Ce a răspuns Elias Charalambous

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (55)
bridges
bridges  •  21 Mai 2023, 09:55

Decebal, bate Rapidul in ultima etapa sa le incurce scenariile? Ar fi o treaba frumoasa, curata, fotbalul trebuie sa dea un semnal ca la Rapid s-a schimbat totul incepand cu sefii. Dan Sucu merita un rezultat pozitiv la acel meci, va fi un semnal clar pentru viitoarea editie.

dandana
dandana  •  21 Mai 2023, 09:11

Eu îl cred pe Decebal, pentru că este adevărul. ***. Și vin acuma și dau cartonașe roși la arbitri care antrenează bine. Ca i se pare la tv ca x îl lovește pe y, dar de multe se găsește ca de fapt se vede ca se duce dur, dar nu-l lovește. Și asa începe un scandal și la tv, dar și între cluburi. Arbitri săraci sunt înjurați ca își fac treaba. Păi da! De pe fotoliu sau scaun este ușor, mai greu era pe stadioane. Și acuma îmi amintesc că au făcut și acești fotbaliști meciuri catastrofale. Credeam ca greșesc, dar ani ne arată că erau șmecheri cu banii în buzunare. Eu urăsc sa dezvoltăm atâtea faze în care arbitru poate vedea cel mai bine. Uneori unghiurile la tv pot înșela. Aud mereu că varul trage linia strâmbă, bai oameni buni, acest soft calculează și trage singur, acest soft este folosit și în alte țări. Bai dar nimeni nu zice nimic, pe acolo se vorbește mai mult de cum se joaca fotbal. Nu de cum arbitri au furat, sau au înșelat. Probabil mai sunt și greșeli, în care este omenesc. Dar greșelile pot fi și din cauza fotbaliștilor care simulează foarte mult. Greșesc doar arbitri care vad jucătorul plin de sânge și nu face absolut nimic. Azi nu cred ca ai vrea sa intri la pușcărie ca asa zice cineva, ma îndoiesc ca se mai face ceva decât în ligile inferioare poate. Dar fiind și televizat este foarte greu, mai degrabă sa urmărim acel meci între Voluntari și FCSB. Acolo veți vedea cum se gură cu adevărat

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

StefanC
StefanC  •  21 Mai 2023, 08:22

Fugi ma Dumitrescule. Nu stiu de Steaua, dar stiu de Dinamo in trecut. Am pierdut cu 2-0 la Olimpia Satu Mare, Hateganu a fost seful, nu arbitrul, fotbalistul. A doua zi Colonelu C. Petrea a fost la Cluj si i-a luat carnetul de conducere arbitrului MS pe motiv ca ar fi trecut pe rosu. I-a dat o lectie. A mai fost Teodor Andrei, alt arbitru care a tras la bani. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (55)
Comentează