FOTBAL  »  LIGA 2  »  DEJ - DINAMO 0-3

Ovidiu Burcă, după demonstrația de forță de la Dej: „Era important pentru viitorul nostru!”

Ovidiu Burcă (43 de ani), antrenorul lui Dinamo, a fost mulțumit de toate aspectele victoriei de la Dej, scor 3-0, din runda secundă a play-off-ului din Liga 2.
Ovidiu Burcă (43 de ani), antrenorul lui Dinamo, a fost mulțumit de toate aspectele victoriei de la Dej, scor 3-0, din runda secundă a play-off-ului din Liga 2.

Articol de - Publicat duminica, 02 aprilie 2023 18:33 / Actualizat duminica, 02 aprilie 2023 19:10

Ovidiu Burcă (43 de ani), antrenorul lui Dinamo, a fost mulțumit de toate aspectele meciului de la Dej, scor 3-0, din runda secundă a play-off-ului din Liga 2. 

Dinamo nu a avut nicio emoție în disputa cu Unirea Dej și rămâne în cărțile promovării directe în primul eșalon. 

Ultrașii clubului din Liga 1, băgați în duba Jandarmeriei după meci »  Au așteptat jucătorii la ieșirea din stadion + Conflict între colegi
SCANDAL
Ultrașii clubului din Liga 1, băgați în duba Jandarmeriei după meci » Au așteptat jucătorii la ieșirea din stadion + Conflict între colegi

Ovidiu Burcă, după Unirea Dej - Dinamo 0-3

„Cei de la Dej au un antrenor tânăr, de mare perspectivă, pe care îl apreciez foarte mult. Era important să câștigăm astăzi. Pentru moral, pentru viitorul echipei. 

Este și terenul ăsta care ne-a îngreunat jocul, pe un astfel de teren e nevoie de un joc mai direct. De asta am preferat în partea secundă să menținem presiunea sus. Una peste alta a fost bine. Am fost echipa mai bună.

În play-off toate meciurile sunt tari. Sunt echipe care au demonstrat că sunt cele mai bune. Întâlnim echipe foarte bine organizate, cu antrenori care au experiență foarte mare. Noi, eu și Dragoș Militaru, trebuie să ne ridicăm la nivelul lor”, a spus Ovidiu Burcă la Orange Sport. 

Burcă, pregătit pentru duelurile cu Oțelul și Steaua

Pentru Dinamo urmează două dueluri complicate, cu Oțelul Galați și CSA Steaua, chiar formațiile aflate deasupra lor în clasament. 

„Este un meci important, contra unei echipe care ne-a bătut în prima parte a campionatului. Are multă forță, a transferat jucători importanți și în iarnă. Trebuie să ne refacem repede și să ajungem la turație maximă la meciul cu Galați.

N-aș vrea să ne gândim atât de departe, la meciul cu Steaua. În general, încercăm să avem aceeași atitudine mereu. Cu Steaua e o rivalitate istorică, dar mai e până atunci”, a concluzionat Burcă. 

VIDEO. „Spun ceva care doare” » George Simion: „Felul în care a fost terminat Dinamo are legătura cu mafia și interesele imobiliare”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

FOTO Ultrașii clubului din Liga 1, băgați în duba Jandarmeriei după meci » Au așteptat jucătorii la ieșirea din stadion + Conflict între colegi

Ciprian Marica, despre un fotbalist de la Farul: „Se aseamănă cu Man și Mihăilă”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează