FOTBAL  »  LIGA 2  »  BARAJ

Ovidiu Hațegan, pe teren după 443 de zile » Ce le-a spus colegilor din brigadă imediat după finalul meciului

Hațegan are 295 de meciuri în Liga 1, liderul all-time fiind Alexandru Tudor (381) // FOTO Facebook PIXEL ProSport
Hațegan are 295 de meciuri în Liga 1, liderul all-time fiind Alexandru Tudor (381) // FOTO Facebook PIXEL ProSport

Articol de - Publicat luni, 05 iunie 2023 11:02 / Actualizat luni, 05 iunie 2023 13:14

Ovidiu Hațegan (41 de ani) a revenit pe teren la un meci oficial, după ce pe 27 martie 2022 a suferit un infarct. A condus meciul Unirea Ungheni - Corvinul Hunedoara 0-2, din turul barajului de promovare în Liga 2.

Un infarct suferit anul trecut i-a „furat" lui Ovidiu Hațegan o finală europeană, dar și prezența la primul Campionat Mondial din carieră. A urmat o perioadă lungă de recuperare, teste medicale, vizite speciale la clinici din străinătate, apoi s-a întors ca arbitru VAR, în Liga 1. Fiind de departe cel mai bun arbitru video al momentului.

„Voi reveni pe teren atunci când trebuie. Nu vreau să forțez lucrurile", spunea "centralul" de 41 de ani în urmă cu o lună, atunci când a condus demonstrativul de la Gala Neșu.

Săptămâna trecută și-a dat testele fizice, pe care le-a trecut fără niciun fel de probleme, iar sâmbătă a revenit oficial pe teren, fiind delegat de Comisia Centrală la barajul de promovare în Liga 2 dintre Unirea Ungheni și Corvinul Hunedoara.

La un an și două luni de la ultimul său meci oficial arbitrat, duelul Lyon - Porto, 1-1, din Europa League, de pe 17 martie 2022.

Într-o atmosferă fabuloasă, cu 400 de suporteri ai galeriei Corvinului veniți la Ungheni, Hațegan a făcut un meci fără greșeală, arătându-și valoarea cu care obișnuise pe toată lumea înainte de evenimentul care i-a pus pe pauză cariera.

Marius Lupu (28) și Rafael Garutti (61) au marcat golurile hunedorenilor, iar fanii au declanșat fiesta. Cu torțe și fumigene, suporterii au creat o atmosferă incendiară.

„Mă simt excelent!", le-a spus „centralul" arădean colegilor săi în momentul în care a intrat în vestiar după meci. Fiind pregătit sută la sută de startul noului sezon de Liga 1 și de revenirea pe teren și în prima ligă. 

Citește și: 

Pune presiune pe Edi Iordănescu: „Dacă nici din această grupă nu ne calificăm la Euro înseamnă că fotbalul românesc este la pământ!”

Drum liber către FCSB! Jucătorul dorit de Becali și-a terminat contractul: „Simt că a sosit momentul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
rottwailer
rottwailer  •  05 Iunie 2023, 11:22

Mult succes si multa sanatate domnule arbitru! Esti de departe cel mai bun arbitru la ora actuala. Te astepteptam in Liga I sa conduci cum trebuie lupta la titlu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close