FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA 1948

EXCLUSIV Ovidiu Stângă a vorbit cu Gazeta, după ce a bătut palma cu FC U 1948: „Fiind vorba de Craiova, adrenalina s-a activat în corpul meu”

Ovidiu Stângă. FOTO: GSP
Ovidiu Stângă. FOTO: GSP

Articol de - Publicat vineri, 25 decembrie 2020 10:39 / Actualizat vineri, 25 decembrie 2020 11:07

Ovidiu Stângă, noul antrenor al celor de la FC U Craiova 1948, liderul din liga secundă, a oferit primele declarații în calitate de antrenor al alb-albaștrilor.

  • FC U Craiova 1948, liderul din Liga 2, și-a numit joi noul antrenor: Ovidiu Stângă (48 de ani). Acesta îl va înlocui pe „interimarul” Dan Vasilică. 
  • Stângă, care din 2015 era secund la echipa de fotbal feminin a celor de la PSV, revine după 15 ani în Bănie. 
  • Fostul mijlocaș a mai pregătit-o pentru o scurtă perioadă pe FC U Craiova, echipa dezafiliată de FRF în 2011, în sezonul 2005-2006, când i-a promovat pe alb-albaștri în Liga 1. Pentru o scurtă perioadă (octombrie 2013-martie 2014), Ovidiu Stângă a antrenat și rivala CS Universitatea Craiova

Tehnicianul venit de la echipa feminină a lui PSV Eindhoven a explicat motivele care l-au determinat să accepte oferta Craiovei, oferind detalii de la negocieri. Stângă le promite suporterilor că FC Universitatea va reveni pe prima scenă.

Ovidiu Stângă: „Fiind vorba de Craiova, adrenalina a început să se activeze în corpul meu”

„Revenirea în fotbalul romanesc a fost o decizie greu de luat, dar, fiind vorba de Craiova, a început adrenalina să se activeze în corpul meu. Au fost și niste discuti cu PSV-ul pentru că eram sub contract cu ei și nu prea încetează colaborările cu antrenorii foarte ușor.

Atât eu, cât și Craiova, am purtat negocieri cu ei, iar până la urmă s-au înțeles pentru transferul meu către Craiova. O să fie o perioadă grea, dar, cu ajutorul echipei, suporterilor și a celor implicați în activitatea clubului, eu cred că ne vom îndeplini obiectivul, adică promovarea”, a declarat Ovidiu Stângă, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor. 

VIDEO Adrian Mititelu jr. acuză: „S-a dorit cu orice preț condamnarea tatălui meu, cu lovire directă în FC U Craiova 1948”

Clasament Liga 2:

Citește și alte știri despre FC U Craiova 1948:

EXCLUSIV Adrian Mititelu jr., primul interviu după numirea lui Ovidiu Stângă la FC U Craiova: „A venit pentru echipă și pentru tatăl meu!” » Ce spune de trădarea din 2013

EXCLUSIV // UPDATE Oficial: FC U Craiova 1948 și-a numit noul antrenor: „Sperăm ca divinitatea să fie la fel de generoasă cu noi ca acum 15 ani”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
stefy29
stefy29  •  28 Decembrie 2020, 10:39
Postat de stefy29 pe 28 Decembrie 2020, 10:35

iogene pampam - eu zic sa-ti vezi *** de clona ta ordinara si sa nu-i duci grija lui Mititelu mai bine dui-o lui rotarel ca la el chestia cu anrp-ul e si mai groasa.

du-i-o........ m-am corectat

stefy29
stefy29  •  28 Decembrie 2020, 10:35
Postat de Eugen Pan pe 25 Decembrie 2020, 11:41

Eu zic ca mai repede impostorul tau ajica va mai lua inca vreo 8,9 ani de puscarie pentru spalare de bani si grup infranctional.VOI in liga 1 o sa fiti doar circ si scandal.o sa fiti umiliti de satele actuale.adevarata si cea mai iubita echipa din liga 1 este CS UNIVERSITATEA CRAIOVA..

iogene pampam - eu zic sa-ti vezi *** de clona ta ordinara si sa nu-i duci grija lui Mititelu mai bine dui-o lui rotarel ca la el chestia cu anrp-ul e si mai groasa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1948
1948  •  25 Decembrie 2020, 17:29

ne mai trebuie jucatori, ma refer la unii cu experienta ligii 1 Craciun fericit tuturor suporterilor Stiintei aleee

Vezi toate comentariile (13)
Comentează