FOTBAL  »  LIGA 2  »  GEST

Pagina de Wikipedia a lui Ciprian Marica, modificată de internauții glumeți » Ce performanță a mai bifat atacantul :D

Ciprian Marica, aventură amoroasă la Cluj
Ciprian Marica, aventură amoroasă la Cluj

Articol de GSP - Publicat joi, 30 aprilie 2020 17:38

Ciprian Marica (34 de ani), fostul atacant al echipei naționale, în prezent finanțator la Farul Constanța, se află în atenția tabloidelor, după ce o filmare  compromițătoare cu el și Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fost șef la firma Transgaz, a fost făcută publică. 

Escapada lui Ciprian Marica a stârnit multe reacții amuzante. Cel mai recent gest al internauților a fost modificarea paginii de Wikipedia a sportivului. În dreptul cluburilor la care e evoluat atacantul a mai fost adăugată o rubrică. În anul 2019, Marica ar fi evoluat un meci la un hotel din Cluj, înscriind de 4 ori. Evident, aceasta este locația în care a avut loc aventura amoroasă. După câteva ore, CV-ul patronului de la Farul a revenit la normal pe enciclopedia online.

Pagina de Wikipedia a lui Ciprian Marica, modificată de internauții glumeți » Ce performanță a mai bifat atacantul :D

Citește și alte știri despre escapada lui Ciprian Marica:

Reacții geniale la episodul cu Ciprian Marica prins la amantă: „Gol în deplasare, ești favorit” / „Cel mai lung meci al tău” / „Morala? Scoate cheia din ușă”

Prima postare a iubitei înșelate de Ciprian Marica + Cele două femei s-au pozat împreună: „Mama la copii vs. pofta inimii” :)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
104562067753358
Mircea Rares  •  30 Aprilie 2020, 20:06

Sper că nu era vreun glumeţ din redacţie care pentru trafic ne-a făcut să blocăm pagina wikipedia până în 7 mai. Nu m-ar mira ...

blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  30 Aprilie 2020, 19:30

Acolo scrie ca a jucat la Steaua ... nimic mai fals...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close