GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SCANDAL

Prima postare a iubitei înșelate de Ciprian Marica + Cele două femei s-au pozat împreună: „Mama la copii vs. pofta inimii” :)

Articol de GSP - Publicat joi, 30 aprilie 2020 10:05

Ciprian Marica (34 de ani), fostul atacant al echipei naționale, în prezent finanțator la Farul Constanța, se află în atenția tabloidelor, după ce o filmare compromițătoare din 2019 cu el și Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fost șef la firma Transgaz, a fost făcută publică. 

La scurt timp de la apariția informației pe internet, Ana Muntean și-a șters contul de Facebook, iar Marica s-a ferit să răspundă tabloidelor pe acest subiect, pentru a nu-i da amploare, potrivit Ziar de Cluj, tabloidul care a dezvăluit ieri filmarea controversată din august 2019. 

Pe internet circulă și o fotografie cu Ana, amanta fostului fotbalist, și Ioana Marcu, iubita lui Marica. Sursa citată notează că poza ar fi fost realizată chiar în ziua când Ciprian a fost prins alături de nora lui Florin Muntean, fostul șef de la Transgaz.

Prima postare a iubitei înșelate de Ciprian Marica + Cele două femei s-au pozat împreună: „Mama la copii vs. pofta inimii” :)

Prima „reacției” a iubitei înșelate de Marica

Nici Ioana Marcu, partenera oficială a lui Marica, nu și-a spus punctul de vedere până acum. Totuși, aceasta a postat o imagine alături de iubitul său, aseară, pe contul personal de Instagram.

Prima postare a iubitei înșelate de Ciprian Marica + Cele două femei s-au pozat împreună: „Mama la copii vs. pofta inimii” :)
+5 FOTO

Sursă foto: Facebook

  • Florin Muntean, soțul înșelat de Ana cu Marica, este un fost jucător de baschet la Gaz Metan Mediaș. Acesta a reușit performanțe notabile la juniori, câștigand Campionatul European U18 în 2006.

VIDEO Ciprian Marica, prins în flagrant la hotel cu nora unui cunoscut om de afaceri

  • ATENȚIE, VIDEOCLIPUL CONȚINE LIMBAJ LICENȚIOS!

Citește mai multe știri pe acest subiect:

Bad timing, Ciprian... » Marica, primul mesaj după clipul cu el prins în hotel cu nevasta altuia: „Cum vă permiteți, trădătorilor? Eu am luptat pentru Romania cu armele mele!”

Reacții geniale la episodul cu Ciprian Marica prins la amantă: „Gol în deplasare, ești favorit” / „Cel mai lung meci al tău” / „Morala? Scoate cheia din ușă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
procter
procter  •  03 Mai 2020, 23:11

*** poate sa vina aici pe site sa arunce cu pietre in persoanele implicate in acest scandal! Iar ziarele noastre sunt cele mai mari.Nu stiu daca am scapat the supreme CTP comentaiu.Sper Ca da E foarte usor sa judeci si sa arunci cu *** in cineva, toti suntem o tara de religiosi cu cele mai multe biserici din lume .....dar si cu cele mai multe case de copii orfani”

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2472583523052377
Elena Elena  •  01 Mai 2020, 21:21

Ce barbat e asta de a iertat-o ? S-a mai facut si de ras cu asta in locul lui stergeam clipul asta din moment ce a primit -o acasa ????????????????

kamouniyak
kamouniyak  •  30 Aprilie 2020, 22:29
Postat de bigbolo pe 30 Aprilie 2020, 21:27

Indivizi de nimic! Marica, un caracter ***, ana marcu, o femeie josnica, iar barbat-su un ***.

Barba-su a reactionat corect. Chiar s-a abtinut

Vezi toate comentariile (34)
Comentează