GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  REACȚIE

Bad timing, Ciprian... » Marica, primul mesaj după clipul cu el prins în hotel cu nevasta altuia: „Cum vă permiteți, trădătorilor? Eu am luptat pentru Romania cu armele mele!”

Ciprian Marica
Ciprian Marica

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 aprilie 2020 21:10

Ciprian Marica (34 de ani) e în prim-planul presei după apariția videoclipului compromițător cu el și Ana Muntean (VIDEO AICI), nora lui Florin Muntean, fostul boss de la Transgaz.

La scurt timp după ce clipul respectiv a început să facă înconjurul internetului, pe contul de Facebook al lui Ciprian Marica a apărut un mesaj-manifest. Dar care nu avea legătură cu scandalul intim în care fostul „nouar” al naționalei e implicat și care ocupă primele poziții pe siteuri, ci cu o problemă națională.

Ciprian Marica a publicat un mesaj legat de scandalul momentului de pe scena politică românească, cel izbucnit după ce după ce Camera Deputaților a adoptat tacit proiectul UDMR privind autonomia Ținutului Secuiesc

Foarte probabil, postarea fotbalistului era programată de cineva din echipa de PR, știind fiind faptul că oamenii de sport preocupați de imaginea lor angajează profesioniști care să managerieze conturile de socializare. Și acum a fost bad timing.  

Ciprian Marica: „Niciodată nu am plecat capul”

„Am fost educat de mic sa lupt pentru România. Cu armele mele. Tot ce mi-am dorit din toata fiinta mea in viata asta a fost să joc pentru tricolor si sa mi se cante imnul. Asta mi-am dorit din copilărie. Si la fiecare meci al naționalei eu am avut alaturi bunicii, parintii, pe toti cei care m-au crescut cu mândrie,cu dragoste de neam, de patrie, care m-au făcut mândru ca sunt român. 

Nu m-a interesat politica niciodată. Dar niciodată nu am plecat capul, niciodată nu le-am dat satisfacție celor care incercau sa ne facă sa plecăm capul ca sa obțină foloase închipuite din pierderea identitatii nationale. 

Poate unii nu au inteles ce înseamnă tricolorul. Rosul asta de pe drapel e sângele strămoșilor noștri. Si al fraților nostri sacrificati pe diverse câmpuri de luptă!, poate chiar in timp ce scriu aici. Al medicilor care isi dau azi viata ca sa salveze vietile romanilor nostri, fara sa-i intereseze jocurile politice! 

In decursul anilor, au mai existat tradatori de tara. Trădătorii astia ai istoriei au fost însemnați cu sângele eroilor noștri. Au fost blestemati. Nu.profitati de somnul "patriotilor'. Poporul ăsta nu-si iartă tradatorii. Si atunci, cum vă permiteți să vă manjiti cu jertfa a generații de români și sa credeți că nu veți plăti trădarea?!” - Ciprian Marica

VIDEO Ciprian Marica, prins în flagrant la hotel cu nora unui cunoscut om de afaceri

VIDEO. Ciprian Marica nu este de acord cu testarea vaccinului pentru COVID-19 în România

Citește și alte știri de actualitate:

VIDEO Ciprian Marica, prins în flagrant la hotel cu nora unui cunoscut om de afaceri

EXCLUSIV Ionuț Negoiță, despre vânzarea lui Dinamo: „Le-am pus o condiție: 3 milioane de euro. Au zis că au buget de 10 milioane”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (46)
1272979566060802
Jon Radu  •  02 Mai 2020, 08:27

BAIETI ! SAU FETELOR, CAND JUCATI IN DEPLASARE PUNETI -VA IMNUL ROMANIEI CA PATRIOTUL ASTA. SA DECLATI IMEDIAT DUPA *** CA SA DATORAT FAPTULUI CA ATI PRESTAT SUB IMN,SI ASTA V-ATI DORIT DE MICI COPII!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bodrin
bodrin  •  01 Mai 2020, 22:13

"Eu am luptat pentru România cu armele mele!" Măi să fie! Da' câte "arme"are băietul ăsta?

blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  30 Aprilie 2020, 19:53

Cati bani ai luat “luptând” pentru România?... dacă ți s-ar fi spus ca nu vei lua nimic ai mașina fi “luptat”?

Vezi toate comentariile (46)
Comentează