FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

„Pancu este o zdreanță!” » Derapaj grosolan la Rapid: „A fost deranjat, a plâns, a suferit”

Articol de GSP - Publicat marti, 17 septembrie 2019 11:03

Ștefan Demici, tatăl fundașului Alin Demici, a avut un derapaj grosolan pe Facebook la adresa lui Daniel Pancu, antrenorul Rapidului. 

„Pancu este o zdreanță” a scris pe Facebok Ștefan Demici, tatăl lui Alin, jucător adus de Pancu la echipă la începutul sezonului de Liga 2 și cedat împrumut la Slatina, în Liga 3, după doar trei meciuri. 

„Pancu este o zdreanță!” » Derapaj grosolan la Rapid: „A fost deranjat, a plâns, a suferit”

Reacția fostului rugbyst vine în contextul în care Alin Demici a fost dat afară de la Rapid la finalul lunii august alături de alți 3 jucători: portarul Ştefan Ciuculescu (26 de ani) şi atacanţii George Tudoran (23 de ani) şi Marian Vlada (31 de ani) 

„Pancu este o zdreanță!” » Derapaj grosolan la Rapid: „A fost deranjat, a plâns, a suferit”
Alin Demici a ajuns la Rapid de la Dinamo

Ulterior, Ștefan Demici a recunoscut că a greșit, într-o reacție pentru Prosport. 

„A fost puţin cam deplasat, recunosc, dar ştiu ce poate băiatul meu şi nu cred că a fost tratat corect. Dar nu e nicio problemă, viaţa merge înainte. Alin a venit la Rapid la dorinţa lui Pancu. 

Dacă acum, când după câteva meciuri proaste nu a mai avut nevoie de el, zic eu că putea să îi dea măcar o explicaţie. Aşa era mai ok. Putea să-i zică orice: «Bă, băiatule, nu eşti ceea îmi doresc!» sau altceva. Nu era obligat să îi dea o explicaţie, accept asta, dar pentru un copil de 19 ani era bine să ştie la ce aspecte ar trebui să mai lucreze, unde e deficitar. Schimbarea a fost de 180 de grade”, a declarat Demici senior. 

„Alin a fost deranjat, a suferit, a şi plâns după un meciul cu Turris, iar lumea zicea că plânge de ochii lumii. Dar el e un copil şi şi-a dat seama că a greşit. Probabil s-a simţit vinovat şi nu a mai putut să reziste, pentru că pune multă pasiune şi iubeşte sportul ăsta”
-Ștefan Demici, tatăl lui Alin

Citește și:

RAPID // EXCLUSIV Detalii de la negocierile pentru venirea lui Mircea Lucescu: primarul e gata să-l sacrifice pe Daniel Pancu!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
visiniujohn
visiniujohn  •  25 Septembrie 2019, 15:01

E o *** ca i-a acordat n'spe mii de sanse,ca atat el cat si noi l-am primit cum se cuvine si nu a contat cine e si cu cine tine tac'su. Pur si simplu a gresit in multe meciuri si fiind aparator multe din greseli au costat puncte

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1810965262549597
Ionut Dragos  •  17 Septembrie 2019, 17:01

Bai ***, *** ești tu cu tot neamu tău... Care *** e problema ta ca antrenoru a considerat ca fiu tău nu e suficient de bun? Numai experți peste tot..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jaleimensa
jaleimensa  •  17 Septembrie 2019, 14:16

Toti se pricep, numai aia de meserie nu. Romania te iubesc :))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează