FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA 2

Pandurii s-a salvat! Gorjenii au scăpat de sancțiunea dictată de FIFA și vor juca în Liga 2

FOTO: Facebook Pandurii Târgu Jiu
FOTO: Facebook Pandurii Târgu Jiu

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 mai 2019 14:10

Pandurii Târgu Jiu a scăpat de o posibilă depunctare. FIFA a suspendat sancțiunea aplicată.

Echipa gorjeană s-a salvat matematic de la retrogradare, dar risca să fie sacționată cu nouă puncte, ceea ce ar fi însemnat ca Pandurii să evolueze în Liga 3 din sezonul viitor.

Sancțiunea venea ca urmare a neplății unei datorii de 80.000 de euro către foştii jucători Gordan Bunoza şi Nikola Vasiljevic. Termenul limită pentru achitarea datoriei era 30 mai 2019, iar potrivit site-ului Federației Române de Fotbal, sancțiunea a fost suspendată de către FIFA.

„Pe 22 mai 2019, Comitetul Executiv FRF, luând act de informarea FIFA privind sancționarea clubului CS PANDURII LIGNITUL TARGU JIU cu 9 puncte, a votat aplicarea sancțiunii în situația în care, până la data de 30 mai 2019 inclusiv, FRF nu primește o informare din partea FIFA cu privire la retragerea solicitării de a se aplica sancțiunile respective.

Astăzi, FIFA a trimis spre FRF o solicitare privind suspendarea acestei sancțiuni, fără a menționa termene sau date legate de durata acestei suspendări”, se arată pe frf.ro.

Jucătorii au fost dispuși să renunțe la salariile restante, pentru a sări în ajutorul clubului pe care l-au salvat și pe plan sportiv de la retrogradare. (Detalii AICI)

VEZI ȘI:

VIDEO Farul, protest vehement: fotbaliștii nu s-au mișcat timp de 15 minute în meciul cu Ripensia!

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează