FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA 2

Gest superb al jucătorilor de la Pandurii! Renunță la bani pentru a salva echipa!

FOTO: Facebook Pandurii Targu Jiu
FOTO: Facebook Pandurii Targu Jiu

Articol de GSP - Publicat marti, 28 mai 2019 19:01

Jucătorii echipei de la Pandurii Târgu Jiu au recurs la un gest demn de apreciat pentru a salva echipa.

Clubul gorjean se află într-o situație delicată și riscă să fie sancționat cu nouă puncte, dacă nu achită datoriile până pe 30 mai 2019.

Vezi AICI detalii

Jucătorii care au dus greul în acest sezon și au reușit să salveze echipa de la retrogradare, neplătiți fiind, au luat o hotărâre la care puțini s-ar fi gândit.

Aceștia sunt dispuși să renunțe la o parte din salariile restante în vederea achitării datoriilor pe care clubul le are către foştii jucători Gordan Bunoza şi Nikola Vasiljevic.

„Eu şi întregul lot de la Pandurii am fi de acord să renunţăm la o parte din restanţe, iar clubul să poată plăti acele amenzi către jucătorii sârbi. Facem acest gest pentru Pandurii, cum am stat atâta timp fără salarii, vrem să fim alături de club şi acum, în ultimele momente. Sunt convins că mulţi dintre noi o să plece. Dacă nu acum, în vară, sigur la iarnă, la echipe mai bune”, a declarat căpitanul Denis Brânzan, pentru site-ul gorjeanul.ro

Vezi AICI clasamentul Ligii 2

„Ne-am gândit că dacă tot am reuşit să ne salvăm pe plan sportiv, trebuie să ne salvăm şi pe plan administrativ. Vrem să fie totul bine, aşteptăm procesele, iar apoi, la un moment dat, poate ne vom recupera banii. Suntem hotărâţi toţi jucătorii, am discutat deja şi aşa o să rămână. Degeaba am muncit atât pe teren, dacă nu facem încă un efort pentru a salva această echipă. Sperăm să se strângă banii, avem încredere în conducere şi în domnul Marin Condescu că vor rezolva problema”  golgheterul George Tudoran.

80.000 de eurotrebuie să plătească Pandurii Târgu Jiu către cei doi foști jucători

VEZI ȘI:

Ilie Stan, despre revenirea în România: „Am nevoie de Gloria Buzău şi ea de mine”

 AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
traian_v
traian_v  •  30 Mai 2019, 12:47

Dar cu valiza de la Petrolul ce se intampla? Nu ajunge continutul?

fibra
fibra  •  29 Mai 2019, 09:27

Gest superb? Nu isi vor lua banii probabil nici campionatul viitor, daca merge asa.Ei din ce traiesc,au toti afaceri?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează