FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

RAPID. Patronul giuleștenilor l-ar vrea înapoi pe George Copos: „Îl așteptăm cu sufletul deschis, ar fi o lovitură de imagine”

George Copos
George Copos

Articol de GSP - Publicat luni, 31 august 2020 11:42 / Actualizat luni, 31 august 2020 11:56

RAPID. Victor Angelescu, principalul acționar al giuleștenilor, a vorbit pe larg despre posibilitatea ca George Copos, fostul finanțator de la Rapid, să revină la un moment dat la formația alb-vișinie. 

„Sincer, nu-l cunosc pe George Copos, n-am vorbit niciodată cu dumnealui.  Dar am fost de multe ori întrebat dacă va veni. Sunt convins că dacă vrea, e mereu bine venit la Rapid. Şi dacă ar fi vrut, ar fi preluat sigur Rapidul mai demult. Din ce am înţeles, nu mai vrea să se implice în fotbal ca patron.

Ca investitor sau ca sponsor, noi îl aşteptăm cu cea mai mare plăcere, cu sufletul deschis. Cei din club, care îl cunosc pe George Copos, l-au informat, ştie anumite lucruri. Ca sponsor îl văd la Rapid. Cred că ar fi o lovitură de imagine foarte bună. Cred că a făcut nişte eforturi financiare foarte mari. Are titluri, cupe, sfert de Cupa UEFA. Performanţele se leagă de numele lui George Copos”, a declarat Angelescu, potrivit Realitatea Plus. 

George Copos înseamnă Rapidul modern

Cu George Copos finanțator, Rapid a câștigat de două ori titlul de campioană și de patru ori Cupa României. Copos a decis să plece de la Rapid în 2013, după ce fanii au venit la un termen din „Dosarul Transferurilor” cu o colivă. Ulterior, Copos a fost arestat și Rapidul a intrat în faliment.

În martie 2014, George Copos a fost condamnat la 3 ani şi 8 luni de închisoare cu executare, în „Dosarul Transferurilor”. Omul de afaceri a fost acuzat de evaziune fiscală, după ce a declarat că Rapid i-a vândut pe mai puțini bani pe Cristi Dulca, la Pohan Steelers, și pe Florin Bratu la Galatasaray.

VIDEO Daniel Pancu despre noul antrenor de la Rapid: „Știam că Iencsi era pe listă”

Citește și alte știri despre Rapid: 

Viitorul Pandurii - Rapid 1-3 » Rezultatele înregistrate până acum + clasamentul în Liga 2

Rapid a transfer un portar înainte de startul Ligii 2: „Istoria și suporterii clubului sunt cunoscute în întreaga lume”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
2069841523033876
Cezara Ştefania  •  31 August 2020, 15:33

cum ce? ce face si becali la fcsb,sa ne tina in viata si sa revenim in liga 1,cu angelescu stam multi ani in b

amicu
amicu  •  31 August 2020, 15:00

ce sa faca acest puscarias la Rapid. Nu uitati ca asta ne-a infipt capusa manoloiu ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează