FOTBAL  »  LIGA 2  »  ETAPA #1

S-a încheiat prima etapă din Liga 2! Rezultatele integrale + clasamentul actualizat

Prima etapă a Ligii 2 s-a încheiat astăzi cu meciul Petrolul - Farul 1-2, decis în prelungiri de golul lui Cosmin Bîrnoi.
Prima etapă a Ligii 2 s-a încheiat astăzi cu meciul Petrolul - Farul 1-2, decis în prelungiri de golul lui Cosmin Bîrnoi.

Articol de GSP - Publicat marti, 01 septembrie 2020 21:30 / Actualizat marti, 01 septembrie 2020 21:30

Prima etapă a Ligii 2 s-a încheiat astăzi cu meciul Petrolul - Farul 1-2, decis în prelungiri de golul lui Cosmin Bîrnoi.

  • Șase persoane din cadrul clubului FC U Craiova 1948 au fost depistate pozitiv cu COVID-19 săptămâna precedentă. Meciul oltenilor cu Ripensia, care ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă, de la ora 15:30, va fi reprogramat;
  • Meciul dintre Metaloglobus și Pandurii Tg. Jiu, programat sâmbătă, la ora 11:00, nu s-a mai disputat, după ce gorjenii nu au făcut deplasarea. Aceștia au avut 7 jucători testați pozitiv pentru COVID-19, iar alte două teste neconcludente;
  • În fiecare etapă a acestui sezon, o echipă va sta, ierarhia cuprinzând 21 de formații. În prima rundă, CSM Reșița a fost cea care nu a jucat.

Vezi AICI programul complet din Liga 2!

Clasament Liga 2:

REZULTATELE DIN PRIMA ETAPĂ:

Petrolul - Farul 1-2

Aerostar Bacău - U Cluj 0-1

CSM Slatina - Dunărea Călărași 0-1

Comuna Recea - Csikszereda 0-1

ASU Poli - CS Mioveni 0-0

Unirea Slobozia - Turris Tr. Măgurele 1-0

Gloria Buzău - Concordia Chiajna 1-1

Viitorul Tg. Jiu - Rapid 1-3

  • Au marcat: Paraschiv pen. 58 / Sefer 8, Hlistei pen. 64, Benzar 90+5
  • Statistici, AICI
  • TV: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

Schimbări pentru noul sezon de Liga 2

FRF a schimbat modul de desfășurare în Liga 2. A introdus play-off și play-out, dar, spre deosebire de Liga 1, nu va apela la înjumătățire! Federația a anunțat că se va disputa un singur joc, fiecare cu fiecare, deci 20 de etape în sezonul regular, după care se va intra în play-off și play-out, copiindu-se practic modelul care există în Liga 1 încă din 2015!

Primele 6 echipe, cele care vor accede în play-off, își vor păstra punctele întregi, care se vor adăuga celor pe care le vor acumula pe parcursul celor 10 etape, fiindcă în play-off se va juca tur-retur! Același lucru va fi valabil și în play-out, ultimele 15 grupări vor rămâne cu punctajul acumulat în campionatul normal. Se vor face apoi două serii, dar aici se va disputa un singur meci direct, nu tur-retur.

Din Liga 2 vor promova direct primele două clasate, iar ocupantele locurilor 3 și 4 vor susține meciuri de baraj, tur-retur, cu pozițiile 13 și 14 din play-out-ul Ligii 1. Din Liga 2 vor retrograda ultimele două clasate din cele două serii de play-out, iar cele care vor fi antepenultimele vor disputa un baraj, tot în dublă manșă: cine câștigă rămâne în liga secundă, cine pierde va retrograda în Liga 3.

Citește mai multe știri din Liga 2:

Flavius Stoican semnează! Ce echipă va prelua antrenorul cu Dinamo și Petrolul în CV: „Vor performanță!”

Probleme mari pentru FC U Craiova » Galeria sare la gâtul lui Mititelu: „E un ultimatum! Altfel, vom trece la fapte”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
ahoe1923
ahoe1923  •  02 Septembrie 2020, 16:04

Trebuie sa ne concentram pe echipele mici pana in playoff, iar cu echipel contracandidate sa jucam la egal si poate mai pica si cate 3 puncte. In playoff va fi alta mancare de peste. Dar promovarea se castiga cu echipele mici. Apoi 2-3 transferuri pentru playoff si ne jucam sansa.

legendavisinie
legendavisinie  •  01 Septembrie 2020, 22:42

Va fi un campionat echilibrat, 4-5 echipe se vor lupta pentru promovare, printre acestea aflându-se și Rapidul.

1155979811106621
Dumitrescu Alin-Marian  •  01 Septembrie 2020, 22:19
Postat de Geo Stan pe 01 Septembrie 2020, 22:00

Bravo Farul, Ma voi bucura la fiecare infrangere a Petrolului ,pina cand Viorel Moldovan va fi dat afara. Pt mizeria pe care a facut o la Chindia,pt indepartarea localnicilor,pt aroganta lui. Targovistea e al treilea oras ca numar de fotbalisti descoperiti in judet,dupa Craiova si Pitesti. A venit Gica Popescu cu Stoican si i-a izgonit pe toti si a adus altii de la scoala lui din Calafat.Rezultatul se stie,in loc sa promoveze in Liga 1 a cazut in Liga3. A venit Moldovan care a promovat doar cu localnici.Apoi i-a izgonit pe toti si a adus africani.Rezultatul? Chindia a retrogradat dar a fost salvata de Burleanu. Ori de cate ori Stoican si Moldovan vor lua bataie sau vor fi demisi,ma voi bucura..!pentru ca nu sunt si nu vor fi antrenori ..

Spui numai prostii, chindia târgoviște a promovat cu vali alexandru, neicutescu, leca, șerban, mihaiu, dudea și damboviteni. Meritul a fost al băieților și stafului condus de comisar. Ei ne-au adus o promovare pe care autoritățile nu și-au dorit-o . Vezi sa nu-l înjuri și pe sandoi dupa cateva luni sau chiar mai devreme. Cu lotul asta subtire nu vad altceva. Noroc cu hagi care ne-a ajutat mereu ca altfel nu sa investit nimic.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează