FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA 1948

Probleme mari pentru FC U Craiova » Galeria sare la gâtul lui Mititelu: „E un ultimatum! Altfel, vom trece la fapte”

Imaginea postată de Peluza Sud 1997 pe Facebook
Imaginea postată de Peluza Sud 1997 pe Facebook

Articol de GSP - Publicat joi, 27 august 2020 14:32 / Actualizat joi, 27 august 2020 14:46

Peluza Sud 1997, care susține FC U Craiova, echipă nou-promovată în Liga 2, a declarat război lui Adrian Mitielu, conducătorul oltenilor, după numirea lui Nicolo Napoli în funcția de antrenor principal.

„Cum bine știți, Universitatea Craiova are un nou antrenor. Tot de astăzi adăugăm pe lista personajelor non-grata un nou specimen, Nicolo Napoli. E vorba de același personaj cu care Știința a jucat cel mai slab fotbal din ultimele decenii. E vorba de același personaj pe care noi l-am scos de pe terenul de antrenament ca pe ultimul om. E vorba de personajul care a vrut să semneze cu CSU. E vorba de sclavul familiei Mititelu. Facem apel ca acest personaj sa fie dat afară de la club cât mai repede cu putință, personaj care nu are ce cauta în Craiova, darămite la Universitatea Craiova. Este un ultimatum!”, au scris ultrașii pe Facebook în urmă cu 3 zile.

Cum bine știți, Universitatea Craiova are de astăzi un nou "antrenor". Tot de astăzi adăugăm pe lista personajelor...

Posted by Peluza Sud 1997 on Tuesday, August 25, 2020

Ulterior, fanii olteni au revenit cu un nou mesaj: „Un alt punct de pe lista noastră, la fel de important, este să verificăm dacă s-a luat în considerare ultimatumul pe care l-am dat în comunicatul de aseară. În caz contrar, vom trece la fapte și asigurăm pe toată lumea că nu ne vom opri până când respectivul nu va pleca de la echipă. Așteptăm cu nerăbdare numirea noului antrenor al echipei, antrenor capabil să promoveze echipa în primul eșalon, nu marioneta lui Mititelu”.

Spre Liga I! Schimbăm motto-ul de început de an, iar cu ocazia asta strigăm adunarea! Este timpul ca jucătorii să știe...

Posted by Peluza Sud 1997 on Wednesday, August 26, 2020

Nicolo Napoli, înlocuitorul lui Eugen Trică la FC U Craiova

FC U Craiova 1948 l-a demis, cu doar 5 zile până la startul noului sezon de Liga 2, pe Eugen Trică. Adrian Mititelu a tatonat mai multe piste, printre care și Mircea Rednic și Flavius Stoican, dar s-a oprit la varianta clasică, Nicolo Napoli. Antrenorul italian plecase de la clubul oltean în martie 2019, după ratarea promovării în Liga 2 în fața lui Turris Turnu Măgurele.

Cariera de antrenor a lui Nicolo Napoli se leagă de Craiova. A pregătit formația din Bănie în 6 mandate, începând cu 2004. Relația sa cu Adrian Mititelu nu a fost mereu cea mai bună. La penultima descălecare, în 2018, antrenorul italian declara: „Am avut o relaţie foarte bună cu Mititelu. Acum, dacă el dorea să îmi impună alte reguli sau avea alte doleanţe, atunci cred că trebuia să le discutăm concret”.

VIDEO Cosmin Gângioveanu: „Adrian Mititelu se băga peste antrenori!”

Citește mai multe știri din Liga 2:

Revenire la Rapid: s-a întors după 4 ani și este al doilea cel mai bătrân jucător din lot

Flavius Stoican semnează! Ce echipă va prelua antrenorul cu Dinamo și Petrolul în CV: „Vor performanță!”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (32)
915542705250791
Aurel Stana  •  01 Septembrie 2020, 22:39
Postat de Constantin Dimulescu pe 27 August 2020, 16:11

Echipa asta nu are nicio legatura cu "Universitatea Craiova",dealtfel nici nu are dreptul sa foloseasca "Universitatea" in titulatura.Se numeste U Craiova 1948,dar "U" poate sa insemne orice,doar "Universitatea" nu!Chiar este echipa lui Mititelu si a copiilor lui,deci are tot dreptul sa procedeze exact cum vrea.In momentul in care a distrus fosta FC U Craiova,in speranta de a obtine sute de milioane de euro de la federatie,Mititelu a pierdut orice drept asupra acestui brand.Orice echipa infiintata de el nu poate avea nicio legatura cu "Universitatea Craiova",fiindca Mititelu nu fata pui vii cu ADN-ul Universitatii in sange.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

171875491077582
Costel Chelaru  •  31 August 2020, 17:08

Eu credeam ca e Musolini in poza alaturi de Napoli, amandoi italieni...ba ce seamana Mititelu cu Benito..)))

andi_frunzescu
andi_frunzescu  •  27 August 2020, 22:35
Postat de Adrian Addryano pe 27 August 2020, 22:33

Bucuroși le-om duce toate de e pace de-i război.Forza Fotbal Club Universitatea 1948 adevărata ȘTIINȚA iubită de milioane de suporteri.

Bine spus.Bravo.RESPECT.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează