FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

OFICIAL. Revenire la Rapid: s-a întors după 4 ani și este al doilea cel mai bătrân jucător din lot

Raul Costin a revenit la Rapid
Raul Costin a revenit la Rapid

Articol de - Publicat miercuri, 26 august 2020 14:12 / Actualizat miercuri, 26 august 2020 14:20

După o pauză de patru ani, timp în care a mai evoluat la ASA Tg. Mureș, Concordia Chiajna, FC Argeș și, în ultimul an, la FC Mioveni, mijlocașul Raul Costin (35 de ani) a semnat azi cu Rapid pentru un sezon, cu opțiune de prelungire pe încă unul.

Costin fusese ultima oară la giuleșteni în sezonul 2015-2016, când echipa a reușit promovarea în Liga 1. Astfel, Raul va fi al doilea cel mai vârstnic jucător din lot, după căpitanul Ionuț Voicu (36 de ani).

Raul Costin a revenit la Rapid

Sunt fericit că am revenit la Rapid, mă bucur că fac parte din acest proiect și sper ca la finalul sezonului să reușim promovarea și să facem fericiți zeci de mii de suporteri. Orice jucător evoluează la Rapid rămâne cu echipa în suflet. 

Pentru mine a fost o perioadă foarte frumoasă, am stat șase luni și a culminat cu o promovare, ceea ce sper să se întâmple și acum. Îmi aduc aminte de acel meci cu Clinceni, cu 10.000 de rapidiști în tribune. Pur și simplu, te poartă pe brațe, joci altfel, cu altă încredere, alta este dăruirea, se va simți lipsa lor", a fost prima declarație a lui Raul Costin pentru fcrapid.ro, imediat după ce a semnat contractul.

Citește mai multe știri despre Rapid:

Cătălin Moroșanu a dezvăluit la GSP Live cu cine ține din România: „O să țin minte asta toată viața”

Rapid, transfer pentru Liga 1! Cu cine atacă Adrian Iencsi promovarea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează