GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

VIDEO Cătălin Moroșanu a dezvăluit la GSP Live cu cine ține din România: „O să țin minte asta toată viața”

Cătălin Moroșanu
Cătălin Moroșanu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 august 2020 13:47 / Actualizat miercuri, 19 august 2020 16:17

Cătălin Moroșanu (36 de ani), unul dintre cei mai cunoscuți kickboxeri români, a fost invitat în această dimineață la GSP Live, unde a povestit diverse momente inedite petrecute de-a lungul carierei. 

Întrebat cu ce echipă de fotbal din România simpatizează, Moroșanu a rememorat fără să stea pe gânduri o întâmplare petrecută în Giulești, la un meci al alb-vișiniilor, club pe care a recunoscut în direct că-l susține. 

„Am fost la un meci al Rapidului cu sponsorul meu, care e fan Rapid, și, la un moment dat, vine o televiziune și mă întreabă: «Domnu' Moroșanu, cu cine țineți?» I-am zis că țin cu Rapid.

Apoi, vine un bucureștean sictirit la mine și-mi zice: «Du-te, bă, de aici, ai văzut vreodată vreun moldovean care ține cu Rapid?» .O să țin minte asta toată viața. Din moment ce locuiesc în Chiajna, țin cu Rapid, sunt rapidist.

Mi-a zis cineva că Rapid e echipa poporului, echipa oamenilor dintre blocuri. Steaua era a Armatei, Dinamo a Poliției, Universitatea Craiova era a studenților, dar Rapidul era echipa muncitorilor, a celor care lucrau în fabrici. Eu sunt Moroșanu, vin din popor”, a povestit „Moartea din Carpați”, la GSP Live.

Citește și: 

EXCLUSIV Cătălin Moroșanu, după ce Sergiu, tânărul căruia i-a cumpărat o casă, s-a ales cu dosar penal: „I-am lăsat și 5.000 de euro în cont”

EXCLUSIV Prima gală post-stare de urgență naște controverse aprinse: „O șușanea PNL-istă, suntem revoltați!” » Cum se apără Moroșanu

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
mafa
mafa  •  21 August 2020, 21:14

Respect ....Bravo.

iung811
iung811  •  19 August 2020, 22:16

Foarte bine, ne mandrim cu toate astea. Asa arati ca existi!!!

cris4co
cris4co  •  19 August 2020, 20:28

Morosane sa stii ca nu demult Becali vroia sa mute FCSB chiar la tine in Chiajna...i-am spus ca in partea asta de Bucuresti nu sunt huligani care sa sustina FCSB...am avut dreptate!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează