GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Cătălin Moroșanu, după ce Sergiu, tânărul căruia i-a cumpărat o casă, s-a ales cu dosar penal: „I-am lăsat și 5.000 de euro în cont”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 august 2020 10:18 / Actualizat miercuri, 19 august 2020 11:31

Cătălin Moroșanu (36 de ani) a fost invitat la GSP LIVE și a vorbit despre gestul umanitar făcut în timpul pandemiei de coronavirus, când i-a cumpărat o casă ieșeanului Sergiu Ion Cebotaru.

Moroșanu a dat detalii despre inițiativa sa și a comentat acuzele care i s-au adus lui Sergiu

„Vai, da... Toată lumea m-a întrebat «Cum ai ajuns la el?». Stăteam acasă în pandemie și am văzut povestea. Am văzut că Sergiu stătea la Iași, într-un cartier numit „Dallas”. E un cartier mărginaș, plin de rromi. E o mahala, ca-n filme! Erau niște condiții... Am vrut să fac niște pachete pentru el. Am umplut mașina cu de toate, mâncare, scutece, tot ce trebuia. Și când am văzut unde stătea... Casa lui e cât studioul acesta. Locuia într-un bordei, acoperit cu o plapumă. Nu avea curent, nu avea apă. Nu avea nimic. Mi-am făcut cruce și am zis «Nu îmi vine să cred să cred cum oamenii pot trăi în astfel de condiții».

L-am văzut pe Sergiu că are bun simț, am văzut în ce condiții trăiește și am vrut să strâng bani ca să aibă o casă. Am demarat o campanie, m-am implicat. În două săptămâni și jumătate am strâns 42.000 de euro. A fost o campanie foarte, foarte mare. Le mulțumesc tuturor celor care au donat. Eu mă gândeam că strângem 10.000 de euro.

El nici nu știa să scrie sau să citească. Când a semnat contractul de vânzare-cumpărare a pus amprenta, ca în filme. I-am făcut casă și i-am lăsat și 5.000 de euro în cont. I-am zis să țină de bani, să aibă grijă, să plătească tot.

Poate a avut și probleme d-astea (n.r. dosar penal). Nimeni nu e perfect! Important e cum treci peste ele și ce înveți din ele. El e și tânăr, are 3 copii la 21 de ani. I-am zis să țină de bani, dar nu pot fi mereu lângă el. El fiind rrom, nici vecinii nu îl prea plăceau. Unele dintre informații sigur sunt adevărate, dar sunt și multe răutăți”, a declarat Cătălin Moroșanu la GSP LIVE. 

Citește și: 

Dosar penal și schimbat TOTAL într-o lună! Ce s-a întâmplat cu tânărul căruia Cătălin Moroșanu i-a construit o casă în pandemie: „Nu mai e același Sergiu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
antisistem2
antisistem2  •  19 August 2020, 14:15

*** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10156013562479806
Oprisan Niculae  •  19 August 2020, 12:53

Este inutil sa lasam un comentariu concret la acest articol.

elgabri
elgabri  •  19 August 2020, 12:52

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează