DIVERSE  ·  CAZ

Dosar penal și schimbat TOTAL într-o lună! Ce s-a întâmplat cu tânărul căruia Cătălin Moroșanu i-a construit o casă în pandemie: „Nu mai e același Sergiu”

Articol de - Publicat miercuri, 05 august 2020 08:38 / Actualizat miercuri, 05 august 2020 08:54

Sergiu Ion Ciobotariu, tânărul căruia luptătorul Cătălin Moroșanu i-a cumpărat o casă, are acum dosar penal. 

Sergiu Ion Ciobotariu a ajuns celebru fiindcă a călărit 40 de kilometri până la maternitatea din Iași pentru a-și vedea copilul nou-născut în timpul pandemiei de coronavirus. Imediat după acel gest, la începutul lui aprilie 2020, Cătălin Moroșanu (35 de ani) i-a cumpărat o casă, prin intermediul donațiilor. 

La puțin mai mult de o lună după moment, Sergiu Ion Ciobotariu a ajuns anchetat penal fiindcă a condus o mașină fără să aibă permis, conform bzi.ro. 

Mai mult, unii dintre vecinii lui Sergiu spun că tânărul s-a schimbat după ce a primit donație din partea lui Cătălin Moroșanu. „De vreo 3 săptămâni nu l-am mai văzut aici. Nu știu ce s-a întâmplat cu el și unde a plecat. Avea la un moment dat un Golf în curte, iar mai apoi am văzut un Range Rover. Nu mai e chiar același Sergiu”, a explicat un vecin pentru bzi.ro. 

  • Casa făcută cadou de Cătălin Moroșanu a costat 37.000 de euro și a fost achiziționată din banii strânși din donații.
  • Diferența de 5.600 de euro, până la suma totală generată din donații, a rămas tot la Sergiu și familia sa, pentru „a-l ajuta în startul unei noi vieți”.
  • Casa este prevăzută cu trei camere și o bucătărie. „Îndeajuns pentru ca el, soția și cei trei copii să locuiască în condiții decente”, a scris atunci Moroșanu.


Un bărbat dintr-un sat din Vaslui a dispărut acum 4 luni de acasă. Ce a descoperit primarul satului când a verificat listele cu cetăţenii cu drept de vot. Soția este în stare de șoc
Libertatea
Comentarii (9)
Traian Leuca  •  19 August 2020, 18:45

Moroşanu a afirmat că Sergiu ăsta e neştiutor de carte şi a semnat cu "deştu'".Cum mama mă-sii a obţinut carnetul de conducere?!

Jako Waterlelie  •  06 August 2020, 16:16

La in puturos nu i da bani,da i de lucru.

Ionel Hor  •  06 August 2020, 12:35

Ce a uitam Moroșanu, e proverbul cu „facerea de bine...!” De acun nu-l va mai uita vreodată.

Vezi toate comentariile (9 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
14:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 1
Voluntari - Sepsi
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:00 Fotbal, Liga 1
FC Argeș - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga
Hertha Berlin - Frankfurt
Digi 3
22:00 Fotbal, Ligue 1
Lille - Nantes
Digi 4
Program TV complet

Liga 1