FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

EXCLUSIV VIDEO Patronul Rapidului, iritat de acuzele lui Alexa: „De unde știe ce am făcut eu?!”

Articol de - Publicat miercuri, 09 septembrie 2020 13:47 / Actualizat miercuri, 09 septembrie 2020 17:20

Victor Angelescu, finanțatorul Rapidului, s-a enervat în direct atunci când a fost întrebat dacă el personal a realizat multe dintre transferurile ratate din sezonul trecut, așa cum a susținut Dan Alexa, tot la GSP Live. 

Acum o lună, la GSP Live, Dan Alexa l-a acuzat pe Victor Angelescu că a făcut transferuri la Rapid, iar că multe au fost eșecuri.

„Victor a încercat să aducă jucători din știința lui. E, uite, s-a greșit! Să nu arunce lucrurile pe mine! Am tăcut, dar nu pot să tac. Victor s-a implicat la transferuri și multe au fost proaste! Ok, a cheltuit două milioane jumate, dar ai și tu o parte de vină, Victore! Fotbalul nu e știință. A zis că nu joacă CV-ul, dar nu joacă nici două milioane și jumătate. M-a deranjat foarte mult
- Dan Alexa

VIDEO. Victor Angelescu îi răspunde lui Dan Alexa

Întrebat câte transferuri a făcut la Rapid, Angelescu s-a aprins în această dimineață și „l-a înțepat” pe Alexa: „Câte transferuri am făcut cât a fost Dan Alexa antrenor? Zero! Cum ar putea să știe Alexa câte transferuri am făcut înainte să vină el?

 

- Moderator: Poate i-a spus Pancu…
- Angelescu: Mă îndoiesc. Eu vă rog să-l sunați pe Pancu și să-l întrebați dacă i-am transferat eu jucătorii pe care i-a vrut. Nu am făcut eu transferurile. Dacă vreți să stiți că am fost implicat când a fost propus un jucător și am spus da sau nu, vă spun că o să mă implic de acum înainte cât timp voi avea Rapid. Asta se întâmplă la orice club din lume. Dar nu există să fi făcut un transfer eu. Ok, principalul vinovat am fost eu pentru nepromovare, nu arunc vina pe nimeni. Dar nu am fost vinovat din cauza transferurilor. M-ați auzit pe mine să arunc vina pe Dan Alexa că nu am promovat? Este și vina lui Alexa într-o oarecare măsură. Nu știu, 10, 20, 30 la sută. I-am dat echipa, a avut-o cinci meciuri și nu a promovat. Dar e un cumul de vină, toți am greșit

Angelescu spune, totuși, că au fost jucători pe care el i-a propus, dar aceștia au venit doar cu acordul antrenorului: „Am avut trei jucători pe care eu i-am propus pentru că îmi plăceau. Hlistei, Oanea și Labeau. Toți din club aveam contacte cu impresarii, propuneau filmulețe, CV-uri. Aveam ședințe săptămânale și ne uitam pe Instat toți. Primul care vorbea era Pancu: «Ce ziceți de ăsta? Îl putem aduce?». Și discutam dacă îl puteam lua. 

Nu a existat nici jucător pe care să-l luăm că am vrut eu, iar ceilalți nu l-au vrut. Transferurile au fost făcute de Pancu, cu Manea, cu Ovidiu și cu mine. Ca să se disculpe, Florin Manea a zis că el a adus doar 4-5, dar el a fost la discuții de fiecare dată. A fost acolo. Se mai opunea, iar cei mai mulți dintre jucătorii la care s-a opus nu au venit. Cred că au fost doar vreo doi la care s-a opus și au venit. S-a opus la Vali Alexandru și la încă unul”, a mai declarat Angelescu.

Citește mai multe știri despre Rapid: 

Patronul Angelescu, martor la conflictul Pancu - Manea: „Totul s-a întâmplat în câteva secunde. Am fost șocat”

Rapid vrea o nouă casă: „Ne gândim serios să jucăm în altă parte” » Două terenuri din Liga 1, vizate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
giovanatirana
giovanatirana  •  09 Septembrie 2020, 20:16

Valabil pt fîcîsîbîști și gspiști gigiști: fcsb nu este STEAUA!!***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

847153178690789
Ticu Troya  •  09 Septembrie 2020, 17:41
Postat de ang3ldev1l pe 09 Septembrie 2020, 16:26

Un fleac. A cheltuit 2 mil jumatate din banii primariei sectorului 1.

Nu de la primarie buvane , ci de la ministerul apararii !!!

giovanatirana
giovanatirana  •  09 Septembrie 2020, 17:12
Postat de 1923rapidgiulesti pe 09 Septembrie 2020, 16:31

Singurul motiv pt care nu va merge, se datorează faptului că nu aveți nici o treaba cu Rapid,sunteți Academia ***????

Ti-ai pus userul ăsta la caterincă! *** Păkăliciule!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează